Relationship finder not working? [closed]

+4 votes
59 views
is the relationship finder not working? When I try to find a relationship with someone I only get "[ ]". I tried on a person with a known relationship, an ancestor, to verify and get the same result.
closed with the note: Problem is now diagnosed
in WikiTree Tech by George Fulton G2G6 Pilot (406k points)
closed by George Fulton
Perhaps there was a temporary glitch.  It's working for me as I now know that you're my 15C4R.
Hello George.

By clicking in the "Relationship to Me" option in the "Fulton-934" drop-down menu in your profile page, this is what I get:

https://www.wikitree.com/index.php?title=Special:Relationship&action=calculate&person1_name=Fulton-934&person2_name=Hernández-2006
Thank you, cousins, for responding. I am on a different (much newer) mobile device right now, and it works. I am seeing what you see. It must be that some WikiTree functions are software dependent, while others are not.
Which device and browser were you using when you got the error?
An older iPad running an older version of Safari.
Maybe that version is the equivalent of using IE -- which stopped working with the Connection/Relationship finder sometime last year (I think it was).  It just churned out gunk/junk/gobbledegook.

Related questions

+3 votes
1 answer
99 views asked Nov 17, 2020 in Genealogy Help by Sally-Ann Poole G2G Crew (300 points)
0 votes
0 answers
55 views asked Mar 27, 2020 in WikiTree Tech by Lynn Marois G2G4 (4.4k points)
+5 votes
3 answers
+6 votes
3 answers
+1 vote
1 answer
97 views asked Apr 29, 2017 in WikiTree Tech by Bob Hall G2G Crew (940 points)
+1 vote
0 answers
+3 votes
0 answers

WikiTree  ~  About  ~  Help Help  ~  Search Person Search  ~  Surname:

disclaimer - terms - copyright

...