Kan geen broer of zus bij plaatsen of partner.

+7 votes
275 views

Kan geen familie meer bij plaatsen zoals kinderen van een gezin. waar zit het in dat dit niet gaat.

En kan ook niet verder met mijn stamboom zoals jaren 1600 of naar 1500 wat ik ook in mijn stamboom heb.

 

Het komt voor in meerdere gezinnen ook als ik een partner wil toevoegen wil dit niet meer, wat voorheen wel kon.

En een gezin waar ik nog kinderen er bij moet plaatsen wil ineens ook niet meer.

Heb ik iets gemist of iets verkeerd gedaan, Mijn egels is niet op het hoogste niveau en de vertaling is ook maar plat omschreven.

http://www.wikitree.com/index.php?title=Bies-63&action=editfamily&w=child

in The Tree House by Living de Jonge G2G1 (1.9k points)
retagged by Maggie N.

6 Answers

+7 votes
 
Best answer

Hallo Sipke,

Ik heb bij Bies-63 drie kinderen toegevoegd zonder problemen.

Op de pagina die je noemt, http://www.wikitree.com/index.php?title=Bies-63&action=editfamily&w=child , moet je een keuze maken tussen (A) een bestaand WikiTree profiel koppelen óf (B) een nieuw persoon toevoegen. Als je kiest voor (B) moet je 3 stappen doorlopen: (1) Minimaal een voornaam, achternaam en een (geboorte of overlijdens) datum opgeven, (2) controleren of het profiel nog niet bestaat en (3) de overige gegevens, zoals geslacht, invullen. En vergeet de bronnen niet!

Voor je familieleden toe kan voegen moet je verklaren je aan de Honor Code te houden. Zie http://www.wikitree.com/wiki/Special:Honor_Code

Groeten, Peter

by Peter Scheffer G2G1 (1.4k points)
edited by Peter Scheffer
En dit krijg ik steeds te zien.

http://www.wikitree.com/index.php?title=Bies-63&action=editfamily&w=child

Maar zit er over na te denken om er maar mee te stoppen dit heeft weinig zin dat ik steeds moet vragen om hulp.

Je word er gewoon weg deprie van dat het niet wil lukken.

Kan je een "print screen" maken of de tekst kopiëren die je te zien krijgt? Want ik krijgt het onderstaande te zien (zoals het hoort).

Blijf vooraf vragen. We zijn hier om elkaar te helpen, nietwaar?


Hoi Sipke,

Ik kan me voorstellen dat je d'r gek van wordt als het niet lukt hoor, maar gewoon even volhouden nog he, vragen geeft niks, zo zijn we allemaal begonnen . Ik heb er zowat 2 jaar over gedaan om alles door te krijgen, toen was er ook geen Nederlands Portaal , niet zo veel Nederlandse leden en moesten we 't allemaal een beetje op eigen houtje en door vooral ook veel te vragen uit zoeken.

Dus of Joop heeft gelijk (1000 profielen) of anders komt het misschien doordat je de Honorcode nog niet hebt getekend, want op dit moment ben je nog steeds alleen als familielid geregistreerd zie ik ? Is het misschien een soort aanmeldingsvak wat je te zien krijgt steeds ? Daar helemaal onderaan staat dan ook een vakje dat je aan kunt vinken met link naar de honorcode, door het vakje aan te vinken kun je dan waarschijnlijk de honor code ondertekenen ook ?

 Zie hier : uitleg in  het Nederlands over de Honorcode

en hier kun je de Honorcode vinden

Hoop dat het helpt :)

+5 votes
Sipke,

Kun je aangeven bij welk gezin je geen kinderen kunt opvoeren?
by Living Terink G2G6 Pilot (303k points)
Hallo Sipke!! Wat goed dat je hier bent! :D Echt!!!

Okay.........Denk jij dat je "linken" naar de orginele goede bronnen aan je gemaakte profielen toe kunt voegen  zoals ik voor gedaan heb op je Fedde Bartelts Kies profiel? (i.p.v. de tekst van documenten kopieeren en op je profielen in de biografieen zetten?), omdat WikiTree graag linken wil naar de orginele bronnen! Want elke onderzoeker wil het bewijs met eigen ogen zien! :)

Zoals ik toegevoegd heb bijv op het profiel van Fedde http://www.wikitree.com/wiki/Kies-63? Bijv. [http://www.allegroningers.nl/personen/weergave/akte/layout/default/id/8358771d-2c15-c1a5-d68e-f5c83bdf7ad2/trefwoord/register_gemeente/Kerkelijke%20gemeente%20 Marriage1783-AlleGroningers] zodat anderen het orginele document kunnen bekijken waar jij je data vandaan hebt?????????

 

Ik weet het,  das geen antwoord op je vraag. Maar zolang je dat nog niet onder de knie hebt kun je nog geen pre-1700 badge krijgen, en dus geen profielen ouder toevoegen.

 

WikiTree kent heel veel profielen, zonder goede bronnen, omdat vroeger iedereen alles maar kon toevoegen. Het gevolg is dat we heel veel niet van bronnen voorziene profielen hebben die bijv.o.a. de Dutch Roots Project allemaal opknapt. Niet 1000 maar duizenden. Vandaar............pre-1500 is pas mogelijk als je alles op Wiki onder de knie hebt. :/ :D  Je komt er wel! :)

Over kinderen toevoegen. Net als Jan.......... kan je de  link van het profiel hier "posten" zodat we kunnen zien over welk profiel je het hebt?  Je zou kinderen moeten kunnen toevoegen dus we willen je graag helpen daarbij. Om welk profiel/persoon gaat het? Ga naar het profiel en kopieer het adres in je browser and post het hier a.j.b. Iets als "http://www.wikitree.com/wiki/De_Jonge-1201" :)

We willen je dolgraag helpen.

 

Groeten,

Astrid
Zeker kan ik wel knippen en plakken ik dacht dat je er gewoon de texten en in moet zetten en geen linken vandaar ik het zo gedaan heb.

 

http://www.allegroningers.nl/personen/weergave/akte/layout/default/id/8358771d-2c15-c1a5-d68e-f5c83bdf7ad2/trefwoord/register_gemeente/Kerkelijke%20gemeente%20

 

Het is niet dat ik nog maar net met een pc om ga zodat ik het moet zoeken maar wikitree is voor mij nog gewoonweg hokespokes het is wennen ik heb meerdere website,s waar ik mijn stamboom in bij hou zoals die van mijn vrouw.

 

http://ehrenstein.hol.es

http://sipkedejonge.hol.es

http://genealogie-sipkedejonge.hol.es/
Fantastisch Sipke. :)
+4 votes

Hallo Sipke , 

Voor hele vroege profielen zul je een badge aan moeten vragen , hier kun je er wat informatie over vinden Pre-1500 profielen 

het is allemaal in het Nederlands uitgelegd, maar als je nog vragen hebt of als iets niet duidelijk is moet je 't maar even zeggen hoor  :)

by Bea Wijma G2G6 Pilot (317k points)
+4 votes

Hoi Sipke , 

Ik denk dat het probleem al opgelost is zie: Rinkjen Beernts

Als het nog steeds niet lukt of als je bij andere families ook problemen hebt, moet je 't maar even zeggen, dan kan ik vragen of Wikitech lid even kan helpen . 

Fijn weekend !

Bea

by Bea Wijma G2G6 Pilot (317k points)
Hallo Bea heb het weer geprobeerd om kinderen bij te plaatsen van Marten bies maar wil nog steeds niet.

Gr, Sip
Sip, Ik heb net probleemloos de oudste zoon (Hendrik) van Marten opgevoerd.

Wat gebeurt er precies als jij het probeert? Krijg je een foutboodschap? Zo ja, welke?
Zie antwoord iets hoger, het zou misschien kunnen dat het ondertekenen van de honorcode er mee te maken heeft ? Ik zal het wel even navragen voor je :) (zelfs na 3 jaar leer ik nog elke dag nieuwe dingen hier :P )

Dit is wat ik krijg te zien als ik een persoon wil toevoegen zeg het maar waar dit in zit doe niets verkeerd.

Ik weet niet meer wat ik nog kan doen.

Edit Family of Marten Bies

This form will add or change a family relationship for Marten Bies. To view or edit his other family members, click to Marten's edit page.

Before editing relationships or adding any additional people to our shared family tree please sign our community's Honor Code.

"Before editing relationships or adding any additional people to our shared family tree please sign our community's Honor Code."

Voor je familieleden toe kan voegen moet je verklaren je aan de Honor Code te houden. Zie http://www.wikitree.com/wiki/Special:Honor_Code

+4 votes
Hallo Sipke, misschien kan deze pagina met informatie van nut zijn?

http://www.wikitree.com/wiki/Project:Dutch_Roots/Hulp

Soms is Wikitree lastig maar als je doorzet krijg je er veel voor terug.
by Joop van Belzen G2G6 Pilot (150k points)
+4 votes
Hallo Sipke, heb je misschien de grens van 1.000 profielen bereikt?

Er is namelijk voor beginners deze grens ingesteld. Voor ervaren WikiTreers is deze grens 5.000 profielen wat zou kunnen verklaren dat je mentoren wel een profiel kunnen toevoegen en jij niet.
by Joop van Belzen G2G6 Pilot (150k points)

Related questions

+8 votes
1 answer
+21 votes
3 answers
+8 votes
1 answer
+2 votes
1 answer
+7 votes
2 answers
99 views asked Apr 22, 2016 in WikiTree Tech by Living de Jonge G2G1 (1.9k points)
+7 votes
1 answer
+4 votes
2 answers
+9 votes
1 answer
431 views asked May 15, 2017 in WikiTree Tech by Alex Neve G2G Crew (640 points)

WikiTree  ~  About  ~  Help Help  ~  Search Person Search  ~  Surname:

disclaimer - terms - copyright

...