having problem with inline sources

+10 votes
84 views
Can someone take a look at this profile and tell me what I did wrong. I tried to add two inline sources and they dont show up below as footnotes.
WikiTree profile: Pierre Brignac
in WikiTree Tech by Chris Siber G2G1 (1.5k points)

2 Answers

+8 votes
You're missing a:

<references />

At the end - this is what makes the footnotes appear.
by Scott Fulkerson G2G6 Pilot (899k points)
Thanks for taking the time to look and point me in the right direction.
Congratulations for becoming the newist G2G6 Pilot, Scott.
+6 votes
Underneath the word == Sources == You need to add the word
<references /> to make the inline references show.
by Anne B G2G Astronaut (1.1m points)
In edit mode you can find the combination on the right hand side so you can copy/paste it into profiles that don't have it.
Thank you both for the help.

Related questions

+5 votes
1 answer
102 views asked May 1, 2017 in Genealogy Help by Helmut Jungschaffer G2G6 Pilot (521k points)
+2 votes
1 answer
102 views asked Feb 22, 2019 in Policy and Style by J. Salsbery G2G6 Mach 2 (28.6k points)
+15 votes
3 answers
+10 votes
5 answers
264 views asked Sep 4, 2018 in Policy and Style by Kitty Linch G2G6 Mach 4 (40.6k points)
+6 votes
3 answers
+11 votes
7 answers
+5 votes
1 answer
57 views asked Jan 11, 2017 in WikiTree Tech by William Crowder G2G2 (2.4k points)
+4 votes
2 answers
227 views asked Jan 1, 2017 in Genealogy Help by Beulah Cramer G2G6 Pilot (237k points)

WikiTree  ~  About  ~  Help Help  ~  Search Person Search  ~  Surname:

disclaimer - terms - copyright

...