What has happened to "My Connections" links in the emails I receive? None of them are working for me.

+5 votes
99 views
I cannot open the "My Connections" links in the emails I receive.  Is anyone else having this problem?  This is very frustrating for me!

Davine Roberts
in WikiTree Help by Davine Roberts G2G1 (1.6k points)
retagged by Ellen Smith
I would suggest that you remove your e-mail address from your question to reduce the risk of receiving spam. People can answer your question here or contact you through your Wikitree-id.
I removed the email address, but I note that it's an AOL address, in case that detail is relevant to finding the answer.

3 Answers

+5 votes
The links in today's email work for me.

Are you seeing an error message when you try to open the links? What does it say?
by Ellen Smith G2G Astronaut (1.2m points)
+1 vote
Maybe your e-mail provider is disabling the links? One of my webmails does this and I have to click a link at the top of the mail to enable them. I think it is just an over the top security measure, at least in my case.
by Gillian Causier G2G6 Pilot (245k points)
+2 votes
Thank you!  And I get when I clicked on the link all I got was a blank page with the address being "about:blank" with absolutely no other info with only a totally bland page showing.  Nothing more to click on to take me anywhere else.  It is very frustrating!

Davine
by Davine Roberts G2G1 (1.6k points)
This is the second time I have typed this email.  The first time Wikitree wanted me to sign in, and when I did, I lost the complete email.

I have done some investigating into this problem, and it is not AOL, it is Wikitree.  Whoever is posting the "My Connections" links is not doing so - no URL links were posted - all other links work perfect. This has happened on these dates.  July 18, July 4, and June 27.  Other posting before these dates I had no problems opening.  Who do I contact at Wikitree about this?

Thanks,

Davine Moore Roberts
This issue has still not been resolved and continues.  Are their any other suggestions regarding the fact that there are no clickable links associated with the "My Connections" sections in the emails being sent out via email from Wikitree?  All, I get when I click on the blue links is "about:blank" in the address (url) and it is a blank page.  Surely, I am not the only one that is having this problem.

Related questions

+4 votes
0 answers
70 views asked Jul 28, 2019 in WikiTree Tech by Anonymous Wasson G2G5 (5.1k points)
+2 votes
1 answer
+7 votes
0 answers
201 views asked May 28, 2019 in WikiTree Tech by Anonymous Horace G2G6 Pilot (568k points)
+6 votes
4 answers
251 views asked Jun 25, 2018 in WikiTree Help by Anonymous Porter G2G1 (1.0k points)
+3 votes
2 answers
84 views asked May 30, 2020 in WikiTree Help by Patricia Hickin G2G6 Mach 8 (87.1k points)
+2 votes
2 answers
65 views asked Feb 29, 2020 in WikiTree Help by Gale Elliott G2G Crew (630 points)
+6 votes
1 answer
129 views asked Jul 24, 2018 in WikiTree Tech by Helmut Jungschaffer G2G6 Pilot (544k points)
+1 vote
2 answers
100 views asked Oct 24, 2020 in WikiTree Tech by Shaun Wallace G2G2 (2.3k points)
+5 votes
2 answers
+1 vote
2 answers

WikiTree  ~  About  ~  Help Help  ~  Search Person Search  ~  Surname:

disclaimer - terms - copyright

...