Category: Introductie programma nieuwe leden

Categories: WikiTree Help (NL) | Dutch Portal | Netherlands Project | Nederlands Portaal

NEDERLANDS PORTAAL | INDEX NEDERLANDS PORTAAL
Parallel category hierarchies in other languages (nl): nl |
Deze pagina's zijn een vertaling en bewerking door Jan Terink en Joop van Belzen van Category:New_Member_How-To.
New Member How To
Ben je nieuw bij Genealogie? Zie dan: AAN DE SLAG MET GENEALOGIE.
Ben je nieuw bij WikiTree? Dan laten onderstaande pagina's je kennismaken met verschillende aspecten van WikiTree in zes opeenvolgende stappen.
Aanbevolen volgorde:
 1. Starten met de WikiTree stamboom
  Voor leden die pas zijn toegetreden tot de site. Hier vindt je 10 basistaken die helpen je het navigeren, in je profiel en op de Wikitree site, eigen te maken.
 2. Hoe ontwerp je een mooi profiel.
  Nu je de basisprincipes van het maken van profielen onder de knie vindt je in dit deel tips om mooie en aansprekende profielen te maken.
 3. Hoe raak je betrokken bij de WikiTree gemeenschap
  WikiTree houdt veel meer in dan alleen je eigen stamboom. Dit deel geeft verschillende manieren aan om meer betrokken te raken bij onze plezierige en vriendelijke gemeenschap.
 4. Hoe kun je een succesvolle Wikitreeƫr worden.
  Inmiddels hebt je waarschijnlijk het pad gekruist met andere WikiTreers. Samenwerking is de sleutel tot het succes van onze site. Hier vindt je 10 manieren waarop je een waardevolle WikiTreer kunt zijn.
 5. Hoe beheer je profielen.
  Je bent inmiddels waarschijnlijk goed in het maken van profielen en de interactie met andere leden. Via deze instructie leer je profielen beter te beheren met Tools die je zullen helpen om dingen als potentiƫle duplicaten, los staande profielen en profielen zonder bronvermeldingen te vinden.
 6. Hoe je meer te verdiepen
  Deze uitleg introduceert tools zoals Categories, de Relationship- en Connection-Finders, RootsSearch en Error Reports die je zullen helpen wanneer je er klaar voor bent om je verder te verdiepen in de site.

Pages (6)

This page was last modified 14:53, 9 January 2022. This page has been accessed 2,160 times.