Help:Nl:Achtergrondafbeeldingen

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL)

De achtergrondafbeelding is een afbeelding die de grijze achtergrond van een profile vervangt. Experimenteer gewoon op een profiel om te zien hoe het eruit gaat zien.

Contents

Een Achtergrondafbeelding toevoegen

Bestaande Afbeeldingen

Elke afbeelding die op WikiTree staat kun je selecteren als de achtergrond van een profiel. Je kunt bijvoorbeeld een naadloos behang of een Schots clan patroon kiezen. Bekijk de Category:Background Images voor meer informatie.

Wanneer je een afbeelding hebt gekozen, klik je op de detailpagina van de afbeelding en zie je in de kolom rechtsonder "Set as Background Image". Hier vind je de naam van de afbeelding bijvoorbeeld X.jpg. Hier staat de tekst: "To make this the background image for any profile, click to the profile's edit page and enter X.jpg under "Background Image". Vrij vertaald: Om de afbeelding voor elk profiel als achtergrond in te stellen klikt je in de bewerkingspagina van het profiel en voer je X.jpg in onder "Background Image".

Kopieer X.jpg en plak deze in het gedeelte "Background Image" van de bewerkingspagina van een profiel.

Nieuwe Afbeeldingen

Als de afbeelding nog niet op WikiTree staat, moet je deze eerst uploaden naar een profiel.

Als de afbeelding niet gerelateerd is aan een profiel (als het geen foto of bronafbeelding voor een persoon is, of voor iets dat al is geprofileerd met een free-space pagina), kunt je een nieuw free-space profiel aanmaken. Als je andere leden in de gelegenheid wilt stellen om jouw afbeeldingen op hun profielen te kunnen gebruiken, zie: "Would you like to create a gallery of background images for profiles?"

Verwijderen van een Achtergrondafbeelding

Als je een achtergrondafbeelding wilt verwijderen, open dan de bewerkingspagina van het profiel en klik op het selectievakje "remove as background" in het gedeelte "Background Image:".

Achtergrondafbeeldingen bij gebruik van mobiele apparaten

Achtergrondafbeeldingen zijn niet zichtbaar voor gebruikers van smartphones.

Tot juli 2019 waren ze inbegrepen, maar meestal niet zichtbaar. Dit veroorzaakte laadvertragingen en bruikbaarheidsproblemen, dus deze zijn nu volledig verwijderd.

Privacybeperkingen

Het is het beter om geen privéafbeelding als achtergrond te gebruiken. Je kunt zien of een afbeelding privé is aan het hangslotpictogram in de rechterbovenhoek van de afbeeldingsdetailspagina. Als het een rood hangslot is, is het privé.

Als een achtergrondafbeelding privé is, zal de achtergrond niet weergegeven worden voor iemand die niet in de Trusted List is opgenomen van de profielen die aan de afbeelding gekoppeld zijn. Omdat je op de Trusted List staat, ziet je de achtergrondafbeelding maar anderen niet. Dit is dus geen probleem als het profiel privé of Unlisted is, omdat je in de Trusted List moet staan om inhoud te kunnen bekijken.

Zie voor meer informatie: Photo Privacy.


Zie ook:

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Vertaler onbekend, een aantal typo's gecorrigeerd door JvB, aanvullingen door MB


This page was last modified 11:56, 2 September 2020. This page has been accessed 594 times.