Help:Nl:Achtergrondafbeeldingen

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL)

De achtergrondafbeelding is een afbeelding die de grijze achtergrond van een [[Help:Nl:Profielen|profile] vervangt. Experimenteer gewoon op een profiel om te zien hoe het eruit gaat zien.

Contents

Een Achtergrondafbeelding toevoegen

Bestaande Afbeeldingen

U kunt elke afbeelding aanwezig op WikiTree selecteren als de achtergrond van een profiel. U kunt bijvoorbeeld eenSeamless tiled background textures of een Clan Tartans kiezen. Blader door : voor meer informatie.

Wanneer je een afbeelding hebt gekozen, klik je op de detailpagina van de afbeelding en kijk je in de kolom rechtsonder voor "Instellen als achtergrondafbeelding". Dit vertelt u de naam van de afbeelding. Het staat als X in "Als u dit de achtergrondafbeelding voor een profiel wilt maken, klikt u op de bewerkpagina, de edit page van het profiel en voert u X in onder 'Achtergrondafbeelding'."

Kopieer X en plak deze in het gedeelte "Achtergrondafbeelding" van de bewerkpagina van een profiel.

Nieuwe Afbeeldingen

Als de afbeelding nog niet op WikiTree staat, moet je deze eerst uploaden naar een profiel.

Als de afbeelding niet gerelateerd is aan een profiel (als het geen foto of bronafbeelding voor een persoon is, of voor iets dat al is geprofileerd met een free-space pagina), kunt u een nieuw free-space profiel aanmaken. Als andere leden de afbeelding misschien op andere profielen willen gebruiken, raadpleegt u Wilt u een galerij maken? "van achtergrondafbeeldingen voor profielen?"

Verwijderen van een Achtergrondafbeelding

Als u een achtergrondafbeelding wilt verwijderen, klikt u eenvoudig op de bewerkingspagina van het profiel en zoekt u naar de koppeling verwijderen in het gedeelte "Achtergrondafbeelding".

Privacybeperkingen

Het is het beter om geen privéafbeelding als achtergrond te gebruiken. U kunt zien of een afbeelding privé is aan het hangslotpictogram in de rechterbovenhoek van de afbeeldingsdetailspagina. Als het een rood hangslot is, is het privé.

Als een achtergrondafbeelding privé is, zal de achtergrond niet weergegeven worden voor iemand buiten de Trusted Lists van de profielen die aan de afbeelding gekoppeld zijn. Omdat u op de vertrouwenslijst staat, ziet u de achtergrondafbeelding maar anderen niet. Dit is dus geen probleem als het profiel privé of niet-vermeld is, omdat u zich in de vertrouwenslijst moet bevinden om inhoud te bekijken.

Zie ook Photo Privacy for more information.


Zie ook:

Taal: en | nl | fr
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Achtergrondafbeeldingen Vertaler


This page was last modified 15:10, 9 August 2018. This page has been accessed 230 times.