Help:Nl:Activiteit Feeds

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree hulp | WikiTree-tools en onafhankelijk ontwikkelde apps

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: MB

Met activiteiten feeds kunt u veranderingen op WikiTree volgen. Hier zijn de verschillende soorten feeds.

Contents

Activiteitenfeed Voorouders

Deze feed toont alle recente activiteiten op profielen van de voorouders van de startende persoon. Je kunt het gebruiken om te zien of een van jouw neven en nichten momenteel bijdragen aan jouw stamboom.

Om toegang te krijgen, klik je op het tabblad "Wijzigingen" in het profiel, of op een ander profiel met een openbare stamboom of een privéprofiel waarvoor je op de Vertrouwde lijst staat. Klik vervolgens op de knop "Voorouders".

De feed bevat mogelijk niet alle voorouders van de persoon. Het is beperkt tot de eerste 50 generaties, of de eerste 1.000 voorouders en anderen in dezelfde generatie. Ook wordt iedereen met een privéstamboom uitgesloten van de feed, tenzij je op de vertrouwde lijst van hun profiel staat.

Wijzigingen in een profiel

Elk profiel heeft zijn eigen activiteitenfeed. Klik op het tabblad "Wijzigingen" op het profiel om het te zien. Dit toont alle activiteiten met betrekking tot dat specifieke profiel. Zie Help:Nl:Veranderingen voor meer informatie.

Activiteit Feed Connecties

Deze feed toont alle recente activiteit op profielen die nauw "verbonden" zijn met de beginnende persoon. Deze verbindingen werken hetzelfde als die in de Connectie Vinder: ze gaan alle kanten op en omvatten ook de door huwelijk verkregen relaties.

Je kunt dit gebruiken om te zien of andere leden momenteel aan profielen bij jou in de buurt werken.

Om toegang te krijgen, klik je op het tabblad "Wijzigingen" in je profiel, of op een ander profiel met een openbare stamboom of een privéprofiel waarvoor je op de vertrouwde lijst staat. Klik vervolgens op de knop "Verbindingen".

De feed bevat profielen die binnen 10 graden van de startende persoon zijn verbonden tot een limiet van 1.000 profielen. Je ziet mogelijk minder dan 1.000 omdat iedereen met een privéstamboom wordt uitgesloten van de feed, tenzij je op hun vertrouwde lijst staat.

Bijdragenfeed voor een lid

Elk WikiTree-lid heeft zijn eigen activiteitenfeed. Klik op de link "contributies" op het profiel van een actief lid. Je vindt het onder hun type lid bovenaan hun profiel. Zie Help:Nl:Bijdragen voor meer informatie.

Afstammeling Activiteit Feed

Deze feed toont alle recente activiteiten op profielen van afstammelingen van elk startprofiel met een openbare stamboom, of elk privéprofiel waarvoor je op de Trusted List staat.

Je zou de afstammelingen-activiteitenfeed van een voorouder kunnen bekijken om te zien of een van je verre neven op dit moment aan WikiTree werken.

Om toegang te krijgen, begin je bij het profiel van een persoon en klik je op het tabblad "Wijzigingen". Klik vervolgens op de knop "Nakomelingen".

Het omvat activiteiten op het profiel van de beginnende persoon.

Het bevat mogelijk niet alle nakomelingen van de persoon. Het is beperkt tot de eerste 50 generaties, of de eerste 1.000 nakomelingen en anderen in dezelfde generatie. Ook zullen afstammelingen met privé-stambomen niet verschijnen, tenzij je op hun individuele vertrouwenslijsten staat.

Gezinsactiviteitenfeed (Watchlist)

Klik op de link "Familie Activiteit Feed" in jouw "My WikiTree" menu om een volledige lijst van profielwjzigingen te zien in jouw Volgljst.

Recente activiteiten in jouw Watchlist zie je ook op je Navigation Home Page of Navigatie startpagina.

Een keer per week wordt een samenvatting van de activiteit naar je gemaild. Dit overzicht is exclusief wijzigingen die je zelf hebt aangebracht.

Als jouw Familie-activiteiten feed overweldigend is, kan je misschien beter het aantal profielen van jouw Watchlist beperken. Gebruik dit formulier door jezelf te verwijderen van Trusted of Vertrouwde lijsten.

G2G Activiteiten Feed

Klik op de "G2G Feed" link in jouw "Mijn WikiTree" menu om een ​​lijst met vragen en antwoorden in het G2G forum te zien die zijn getagd met een achternaam of project tag welke jij aan het volgen bent.

Een keer per dag wordt een samenvatting van de G2G-activiteit samen met jouw Wiki Genealogie-feed per e-mail verzonden.

Achternaam Activiteiten Feed

Je kunt alle recente wijzigingen in profielen met een willekeurige achternaam zien. Hier is de feed voor Smith. Daar kan je willekeurig welke andere achternaam invoeren.

Bedank Feed

We hebben ook feeds voor Thank-Yous of bedankjes. Je kunt alle bedankjes zien die ontvangen zijn voor een bepaalde bijdrage of alle bedankjes die jij of een ander lid heeft ontvangen. Klik daarvoor op de kleine link "thank-yous received" of 'ontvangen bedankjes' op je eigen of het profiel van willekeurig welk ander lid.

Een keer per week worden recente bedankjes per e-mail verzonden samen met jouw gezinsactiviteitenfeed.

Wiki Genealogie Feed (Gevolgde Achternamen)

Klik op de link "Wiki Genealogie Feed" in je "Mijn WikiTree" menu om een ​​lijst te zien van wijzigingen in alle profielen met de achternamen die je aan het volgenbent.

Recent activiteit in door jou gevolgde achternamen verschijnt ook op jouw Navigatie Home Page.

Een keer per dag wordt een samenvatting van de activiteit naar je gemaild. De e-mailupdate bevat ook G2G forumactiviteiten in de achternamen en andere tags die je volgt, en ook leden die de tag in de afgelopen 24 uur hebben toegevoegd.

WikiTree Activiteiten Feed

Klik hier om alle meest recente wijzigingen op WikiTree te zien. Denk er aan dat om de details van elke wijziging in een privéprofiel of iets meer dan de miniatuur van een privé afbeelding te zien, je moet zijn toegevoegd aan de juiste Trusted List of vertrouwde lijst.This page was last modified 10:02, 11 March 2022. This page has been accessed 1,555 times.