Help:Nl:Activiteit Feeds

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL)

Met activiteiten feeds kunt u veranderingen op WikiTree volgen. Hier zijn de verschillende soorten feeds.

Contents

Wijzigingen in een profiel

Elke profiel heeft zijn eigen activiteiten feed, de Wijzigingen pagina.

Klik op het tabblad Changes in het profiel om het te bekijken. Hiermee wordt alle activiteit weergegeven betreffende dat profiel.

klik hier voor meer informatie over de Changes of wijzigings pagina.

Bijdragen door een lid

Elk lid van WikiTree heeft zijn eigen activiteitenfeed, zijn of haar Bijdragen lijst.

Klik op de link Contributions in het profiel van een actief lid. Je vindt deze link onder de naam van het lid bovenaan het profiel.

Klik hier voor meer informatie over bijdrage lijsten.

Familie-activiteits feed

Klik op de link Family Activity Feed in uw menu "My WikiTree" voor een volledige lijst met wijzigingen in profielen in uw watchlist ofwel volglijst.

Recente activiteit in uw Watchlist ziet u ook op uw Navigation Home Page of Navigatie startpagina.

Een keer per week ontvangt u een samenvatting van de activiteit per e-mail. Deze samenvatting sluit wijzigingen uit die u zelf hebt aangebracht.

Als uw Familie-activiteiten feed overweldigend is, kunt u misschien beter het aantal profielen van uw volglijst beperken. Gebruik dit formulier om uzelf te verwijderen van Trusted of Vertrouwde lijsten.

G2G Activiteits Feed

Klik op de G2G Feed link in uw "Mijn WikiTree" menu om een ​​lijst met vragen en antwoorden te zien in het Genealoog-tot-genealoog (G2G) vraag-en-antwoord forum die zijn getagd met een achternaam of project tag die u volgt.

Een keer per dag wordt een samenvatting van de G2G-activiteit gemaild samen met je Wiki-genealogie feed.

Achternaam Activiteiten Feed

U kunt alle recente wijzigingen in profielen met een willekeurige achternaam zien. Hier is de feed voor Smith. Daar kunt u willekeurig welke andere achternaam invoeren.

Bedankt Feed

We hebben ook feeds voor Thank-Yous of bedankjes. U kunt alle bedankjes zien die ontvangen zijn voor een bepaalde bijdrage of alle bedankjes die u of een ander lid heeft ontvangen. Klik daarvoor op de kleine "thank-yous received" of 'ontvangen bedankjes' link op uw eigen of het profiel van willekeurig welk ander lid.

Een keer per week ontvangt u samen met uw Family Activiteiten Feed een e-mail met recente bedankjes.

Wiki Genealogie Feed

Klik op de Wiki Genealogy Feed link in uw "My WikiTree" of 'mijn WikiTree' menu om een lijst met wijzigingen in alle profielen te bekijken met de achternamen die u volgt.

Recent activiteit in door u gevolgde achternamen verschijnt ook op uw Navigatie Home Page.

Eenmaal per dag ontvangt u een samenvatting van de activiteit per e-mail. De e-mail update bevat ook Genealoog-tot-Genealoog (G2G) Forum activiteit betreffende de achternamen en andere tags die u volgt, en ook leden die de tag in de afgelopen 24 uur hebben toegevoegd.

WikiTree Activiteits Feed

Klik hier om alle meest recente wijzigingen op WikiTree te zien. Denk er aan dat om de details van elke wijziging in een privéprofiel of iets meer dan de miniatuur van een privé afbeelding te zien, u moet zijn toegevoegd aan de juiste Trusted List of vertrouwde lijst.

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: JvB


This page was last modified 14:55, 14 June 2020. This page has been accessed 1,307 times.