Help:Nl:Ancestry DNA

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL) | DNA (nl)


Contents

Een AncestryDNA Gebruikers-ID Invoeren

Wanneer je een AncestryDNA test invoert of bewerkt op jouw DNA-testpagina van WikiTree, verschijnt het optionele veld voor AncestryDNA Gebruikers-ID.

Dit is de naam van jouw AncestryDNA ledennaam. Het kan een combinatie van letters, cijfers en onderstrepingstekens zijn. Bijvoorbeeld: ciwhitten, Joe_Schmoe2013.

Om jouw AncestryDNA op AncestryDNA te vinden, log je in op jouw AncestryDNA account en klik op jouw naam (rechtsboven). Klik in de vervolgkeuzelijst (drop-down) op "Jouw account", klik op "Gebruikersnaam en voorkeuren bijwerken". Jouw gebruikersnaam bevindt zich in het bovenste vak links onder, "Gebruikersnaam".

Het ID Bewerken

Op jouw WikiTree DNA Tests pagina kun je de AncestryDNA Gebruikers-ID toevoegen aan of bewerken op een bestaande test door op de knop "Bewerken of Gegevens invoeren" rechts van de test te klikken.

Ancestry DNA Vaak Gestelde Vragen

Onbewerkte Data Downloaden

Het downloaden van je onbewerkte gegevensbestand is een belangrijke stap om het te kunnen uploaden naar een site van derden (GEDmatch, DNA.Land, enz.), waar je een diepere analyse op jouw resultaten kunt uitvoeren.


Taal: en | de | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiƫle vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiƫle hulppagina's.
Vertaald: Margreet Beers


This page was last modified 20:23, 19 September 2020. This page has been accessed 703 times.