Help:Nl:Bedankjes

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree hulp | Hoffelijkheid en Gemeenschapsregels

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: JVB

Help us make WikiTree the most polite website in the world! Thank people when they make contributions that you appreciate.

WikiTree's Bedank Systeem

Het is gemakkelijk om onbeleefd en onvriendelijk te zijn op internet. Dankzij het bedank systeem van WikiTree is het ook gemakkelijk om aardig te zijn.

Vrijwel alle wijzigingen en verbeteringen aan WikiTree worden bijgehouden, zodat je kunt zien wie wat heeft gedaan. Bijdragen zijn zichtbaar op je persoonlijke contributions lijst, de Changes pagina op een profiel, de feed op je Navigation Home Page, je weekelijkse e-mail update, en andere Activity Feeds.

Achter elk bijdrage staat een thank-you link. Het enige dat je hoeft te doen om iemand te bedanken, is hierop te klikken.

Je kunt dezelfde persoon meerdere bedankjes geven, maar niet voor dezelfde bijdrage.

Als je een persoonlijk bedankje wilt geven, voeg dan een opmerking toe aan het profiel van de persoon, geef een star badge of bedank ze in het openbaar als een van onze wonderful_wikitreers.

family.gif community.gif superstar.gif generous_red.gif generous_blue.gif generous_green.gifThis page was last modified 18:21, 30 March 2022. This page has been accessed 562 times.