Help:Nl:Bloggers

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL) | WikiTree Love

Contents

Bloggen en WikiTree blogger.gif

Een aantal genealogie bloggers doen mee aan WikiTree. Sommige van hun blogs worden hier vermeld en je ziet de Blogger badge in hun profielen.

WikiTree en bloggen vullen elkaar goed aan. Het zijn beide openbare benaderingen voor het delen van familiegeschiedenis en het zijn beide allebei krachtige gereedschappen om als familie lokaas te dienen. Bij elkaar gebruikt, kunnen ze bijzonder krachtig zijn.

In samenwerking met de geneablogging community heeft WikiTree speciale blog widgets ontwikkeld en werken we aan meer. Bloggers zijn belangrijke bondgenoten in onze missie om een gedeelde stamboom te laten groeien, dus we willen doen wat we kunnen voor hen.

Bloggen voor WikiTree

We zijn altijd op zoek naar gastbloggers en maandelijkse bijdragers. Als je geïnteresseerd bent in het aanmelden voor een van deze posities, lees dan de vermelde vereisten [[Call For Writers And Bloggers|hier].

Alfabetisch (op Blognaam)

A

B

C

D

E

F

G

H-I

J-L

M-O

P-R

S

T-V

W-Z

Voeg jezelf toe aan deze pagina

Als je wilt worden toegevoegd aan de bovenstaande lijst en de Blogger badge aan jouw profiel wilt toevoegen, plaats dan een bericht met jouw URL naar Paul Bech op paul@wikitree.com .

Taal: en | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Margreet Beers


This page was last modified 10:32, 10 August 2018. This page has been accessed 223 times.