Help:Nl:Challenge Teams

Search WikiTree's help pages:

Categories: Projectleider Hulp | Uitdagingen | Challenges Teams

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: MB

Teams zijn een manier voor leden met dezelfde interesses om samen te werken om profielen op WikiTree te verbeteren via de verschillende uitdagingen die we organiseren. Er zijn elke maand verschillende uitdagingen en alle teams hebben verschillende doelen en benaderingen. Teams zijn vooral belangrijk tijdens de Source-a-Thon en Connect-a-Thon.

Voor de lijst met teams, zie Category:Challenges Teams.

Waarom Teams?

Teams zijn leuk!

Challenge Teams lijken een beetje op marathontrainingsteams. Marathonteams hebben praktisch gezien geen zin in het spel zelf; marathons zijn geen teamsporters. Maar ze voegen kameraadschap toe omdat we elkaar beter leren kennen en maken het gemakkelijker voor nieuwe deelnemers om te beginnen. Teamleden kunnen elkaar aanmoedigen en helpen. Teamleden leren elkaars talenten op genealogisch vlak kennen en waar hun interesses liggen zodat het makkelijker is om om hulp te vragen aan elkaar als WikiTree leden.

Zelfs als er geen challenge evenement is, kunnen teams elkaar het hele jaar door helpen.

Deelnemen aan een team

Elke deelnemer kan lid worden van elk bestaand team. (We vragen aan alle teams om, alle leden die geïnteresseerd zijn, welkom te heten.)

Er is geen limiet aan de grootte van een team, maar we vragen teams wel om zichzelf op te splitsen als ze te groot worden.

Als je jezelf wilt aanmelden voor een challenge-evenementteam, vermeld dan bij je inschrijving het team waaraan je wilt deelnemen. Het is niet nodig om je op een andere plek ook nog hiervoor aan te melden.

Een team organiseren

Wil je zelf een team samenstellen? Het zou een grote hulp zijn! Iedereen kan dit doen.

Rondom alles kunnen teams worden georganiseerd. Het kan een genealogisch onderzoeksinteresse zijn of een bron die u graag gebruikt. Of een team kan lokaal zijn. We hebben deelnemers van over de hele wereld. Samenwerken met anderen leden met dezelfde interesses kan leuk zijn.

Je zou een team kunnen associëren met een WikiTree project, zoals het US Southern Colonies. Of het kan iets zijn dat het helemaal niets met familiegeschiedenis te maken heeft, zoals Mac Users.

Kies gerust een leuke teamnaam. Maak vervolgens een free-space page voor uw team.

Je wordt aangemoedigd om mensen te rekruteren voor je team. Je kunt de G2G-berichten bekijken waar leden zich hebben Template:Aangemeld om te zien of iemand een interesse of plaats heeft genoemd die mogelijk bij uw team past. U kunt contact opnemen met project-e-maillijsten of zelfs buiten genealogische groepen die passen bij het onderwerp van het team. Posten op Facebook zou geweldig zijn. (Tag it @WikiTreers.) Elke outreach die je doet zal helpen om het bewustzijn over de Source-a-Thon te vergroten, dus het wordt zeer gewaardeerd.

Tijdens evenementen mag het werven van teams alleen plaatsvinden op de registratieposten. Vraag de registrant eenvoudigweg of hij zich bij jouw team wil voegen in een opmerking onder zijn registratieantwoord. Start geen aparte G2G-wervingspost! Het wordt te verwarrend en mensen schrijven zich uiteindelijk in voor meer dan één team.This page was last modified 20:57, 10 March 2022. This page has been accessed 1,002 times.