Help:Nl:Challenge Teams

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL) | Leader Help | Challenges Teams

Dit is een algemene pagina over Challenge Teams. Click here for the Source-a-Thon Teams.

Teams zijn een manier voor leden met dezelfde interesses om samen te werken aan het verbeteren van profielen op WikiTree via de verschillende uitdagingen die we hosten. Elke maand zijn er verschillende uitdagingen en alle teams hebben verschillende doelen en benaderingen. Teams zijn vooral belangrijk tijdens de grote Challenge evenementen als Source-a-Thon en Clean-a-Thon. De Dutch Roots Project doet graag mee met teams en zullen leden graag uitnodigen om deel te nemen.

Contents

Waarom Teams?

Teams houden het leuk!

Challenge Teams lijken een beetje op marathontrainingsteams. Marathonteams hebben praktisch gezien geen zin in het spel zelf; marathons zijn geen teamsporters. Maar ze voegen kameraadschap toe omdat we elkaar beter leren kennen en maken het gemakkelijker voor nieuwe deelnemers om te beginnen. Teamleden kunnen elkaar aanmoedigen en helpen. Teamleden leren elkaars talenten op genealogisch vlak kennen en waar hun interesses liggen zodat het makkelijker is om om hulp te vragen aan elkaar als WikiTree leden.

Wat doen teams als er geen Source- of Clean- a "Thon" is?

Teams hebben zoveel plezier tijdens Thons en bereiken zoveel door zich gezamenlijk op dingen te concentreren, dat deze Teams het hele jaar en langer waarde hebben. Anders dan Nl:Projecten werken challenge teams specifiek rond de vele challenges aan WikiTree, waarbij ze werken op waar hun team op focust en dat vertalen in het helpen van elkaar om geweldige dingen te bereiken in de gekozen uitdaging, of het sourcen - het van bronnen voorzien van profielen, verbinden, schrijven van biografieën of corrigeren van fouten.

Hoe kan ik lid worden van een team?

Elke deelnemer kan lid worden van een bestaand team. (Alle teams zijn verzocht om alle geïnteresseerde leden te verwelkomen.)

In principe is er geen limiet aan de grootte van een team, maar als een team te groot wordt voor een specifiek evenement (zoals Thons), kan het worden onderverdeeld in kleinere teams, ongeveer 20 deelnemers per team, om teamstatistieken redelijk te houden.

Als er geen team is dat overeenkomt met uw interesses, start dan zelf een team!

'Om u aan te melden voor een Source-a-Thon-team, dat via G2G verloopt en u waar de aanmelding gedaan moet worden, vermeldt u alstublieft het team waaraan u wilt deelnemen in uw antwoord op het antwoord van de Source-a-Thon-registratie. Het is nergens anders nodig om je voor een specifiek team in te schrijven'.

Een Challenge Team starten

Het is heel makkelijk om een team te starten, zorg er gewoon voor dat er nog geen team is dat je onderwerp beslaat en maak dan een Free Space pagina aan voor het team, bijvoorbeeld met de vorm zoals Team Topic, bijvoorbeeld Team Iowa, Team 845-fouten, Team Fantastic Beasts. Dan, als het geen Thon event is, kun je werven met een G2G-bericht.

Tijdens de Thons evenementen moet teamleden werven alleen plaatsvinden op de Source-a-Thon-registratieposten. Vraag de geregistreerde of hij lid wil worden van uw team in een reactie onder het registratieantwoord. Begin geen aparte G2G-wervingspost! Het wordt te verwarrend en de kans is groot dat mensen uiteindelijk voor meer dan één team ingeschreven worden.

Teams

Voor elke Thon-deelname moet je een team gekozen hebben uiterlijk de dag vóór het evenement, anders word je in een team geplaatst door het WikiTree-team.

Elk Team heeft een Teamleider nodig. Sommige van de teams hebben mogelijk een nieuwe teamleider nodig sinds de laatste thon om vele redenen kan een Teamleider deze keer niet. Dus als je geïnteresseerd bent, neem dan gewoon contact op met degene die de huidige leider is en vraag ernaar. In de meeste gevallen help je enorm.

Op locatie gebasseerd

United States Teams

gebaseerd op "Suggesties" van Data Doctors

"'(Deze teams zijn alleen gevormd voor deelname aan Clean-a-Thon)'"

Op WikiTree Projecten Gebaseerd

Algemeen

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Challenge Teams Vertaler


This page was last modified 02:32, 30 December 2020. This page has been accessed 840 times.