Help:Nl:Dynamische Stamboom

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL) | WikiTree Tools and Apps

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiƫle vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiƫle hulppagina's.
Vertaald: Margreet Beers

Hier zijn tips voor het gebruik van WikiTree's dynamische stamboomweergave.

Contents

De dynamische stamboom van iemand vinden

Als je jezelf in de vertrouwenslijst van een persoon bevindt of als zijn stamboom openbaar is en de persoon een moeder of vader heeft, wordt de dynamische stamboom gekoppeld vanuit hun 'Tree and Tools'-pagina, die je kunt openen door op het tabblad Tree & Tools op hun profiel te klikken.

Je kunt ook naar de dynamische stamboom van een persoon gaan via het vervolgkeuzemenu boven aan een van zijn persoonsgerelateerde pagina's.

Plus tekens: Generaties uitbreiden

Een plusteken verschijnt rechts van een naam als er ouders zijn. Als je op het plusteken klikt, verschijnen ze.

Een plusteken verschijnt altijd links van een naam. Als je op het plusteken klikt, verschijnen de kinderen als die er zijn. Als er geen kinderen zijn, verdwijnt het plusteken.

Navigeren in de stamboom

Als je een traditionele muis gebruikt, kun je overal in de structuur klikken en de boom vervolgens naar links of rechts of omhoog of omlaag slepen.

Gebruik het muiswiel om in of uit te zoomen.

Aanvullende informatie bekijken

Als je op een persoon in de structuur klikt, verschijnt er een vak met de foto en locaties voor geboorte en overlijden, indien beschikbaar.

Je ziet ook links naar hun profielpagina, hun Tree & Tools-pagina en hun dynamische stamboom. Als je op de koppeling Dynamische stamboom klikt, wordt de stamboomweergave opnieuw gecentreerd.This page was last modified 23:24, 15 October 2021. This page has been accessed 593 times.