Help:Nl:Een nieuw persoon aanmaken

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree hulp | Help bij het maken van profielen

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Margreet Beers

Hier lees je hoe je mensen toevoegt aan WikiTree.

Familieleden toevoegen

Als je een familielid wilt toevoegen, klik op edit op de bewerkingspagina van een bestaand profiel van een familielid om een kind, een partner, een broer of zus of een ouder toe te voegen.

Als je bijvoorbeeld jouw oom wilt toevoegen, ga je naar het profiel van jouw ouder (koppelingen naar alle profielen van jouw familieleden staan op jouw volglijst) en klik op de koppeling "broer toevoegen".

Dit zorgt ervoor dat gezinsleden worden gekoppeld in de stamboom. Hier is meer over Persoonprofielen en Familie toevoegen.

Iemand anders toevoegen

Om een goede vriend toe te voegen die niet gerelateerd is met jou, een familielid als je niet zeker bent van de relatie, een persoon uit de geschiedenis of iemand anders klik hier.

Mensen die op deze manier zijn gemaakt, zullen niet in een stamboom worden gekoppeld, maar zullen zich in jouw Kijklijst bevinden en later via een familierelatie kunnen worden verbonden.

Iets anders toevoegen

Je kunt een "Vrije ruimte Profiel" maken voor een huisdier, plaats, gebeurtenis, familie-erfstuk of iets anders dan een persoon. Klik hier om er een te maken.This page was last modified 20:58, 10 March 2022. This page has been accessed 616 times.