Help:Nl:Familie toevoegen

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree hulp | Help bij het maken van profielen | Hulp bij het bewerken van relaties

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Margreet Beers

Hier leest u hoe u gezinsleden toevoegt aan WikiTree.Voeg hier niet-verwante mensen toe.

Contents

Toevoegen van Familie door het toevoegen van nieuwe profielen

Het toevoegen van nieuwe profielen voor gezinsleden gaat stapsgewijs. Dat wil zeggen, u voegt een ouder, broer of zus, echtgenoot of kind toe uit uw profiel. Vervolgens kunt u een ouder, broer of zus, echtgenoot of kind toevoegen vanuit hun profiel. Enzovoort.

Voeg bijvoorbeeld je grootvader toe door eerst je vader toe te voegen. Klik op de link "[father?]" vanuit het profiel of je familie stamboom pagina. Nadat je het profiel van je vader hebt gemaakt, maak je het profiel van je grootvader door op de koppeling "[father?]" te klikken in het profiel of de stamboom pagina van je vader.

Om een familielid toe te voegen aan iemand anders dan jezelf, begin je bij jouw Watchlist. Dit brengt je naar een lijst met alle profielen die je al gemaakt hebt.

Raadpleeg voor moeilijkere relaties de help pagina's te vinden bij Adopties en meerdere ouders en meerdere huwelijken.

Familie toevoegen door bestaande profielen aan te sluiten

Als een profiel van jouw familielid al bestaat op WikiTree ... geweldig! :-)

Maak geen duplicaat. WikiTree gaat helemaal over samenwerking. We maken een enkele stamboom met één profiel voor elk persoon. Dubbele profielen verstoren het doel van WikiTree. (Als u per ongeluk een duplicaat maakt, voeg ze samen.)

Als je de relaties van een bestaand profiel wilt bewerken, moet je jezelf in de Vertrouwenslijst van het profiel bevinden, tenzij het Open is.

Je krijgt een formulier te zien om een Trusted List request vanuit het profiel te verzenden. Laat in je verzoek, de Profiel beheerder weten wat jouw relatie tot het profiel is. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen "[This Profile] is mijn overgrootvader, via zijn zoon John."

Zodra je in de Trusted List bent, kunt je het profiel als een gezinslid toevoegen met behulp van hun WikiTree ID. Je voert dit bovenaan het formulier in om een gezinslid toe te voegen. Zie Gezinsrelaties bewerken voor meer informatie over het verbinden van bestaande profielen.

Als de Profielmanager niet reageert, raadpleeg dan Niet reagerende Profielmanagers.

Nog Levende Gezinsleden Toevoegen

Als een gezinslid nog in leven is en een e-mailadres heeft, vermeld dan hun e-mailadres wanneer u hun profiel aanmaakt of bewerkt.

Dit nodigt hen uit om lid te worden van WikiTree en manager van hun eigen profiel te worden. Zij krijgen een Family Member account.

U wordt uitgenodigd om een ​​opmerking bij de uitnodiging bij te voegen en deze personen toe te voegen aan de Vertrouwenslijst van de profielen van gezinsleden.

Gezinsleden verwijderen en wijzigen

Zie Help:Nl:Familierelaties bewerken.
This page was last modified 20:55, 10 March 2022. This page has been accessed 1,043 times.