Help:Nl:Foto-privacy

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree hulp | Afbeelding Help | Privacy Hulp

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: JvB

You cannot customize the privacy level of a photo. Access to images is dependent on the Privacy Level of the profiles on which they appear and whether you are on the Trusted Lists of those profiles. Here are more details.

See the Photos FAQ for more general information about images on WikiTree.

private.png Private

Als alle profielen die op de pagina van een foto zijn aangevinkt om daar weer te geven, privé zijn (inclusief de Privacy Levels Unlisted, Private, Private with Public Biography, en Private with Public Biography and Family Tree) dan is de afbeelding Private.

De kleine miniatuurversie van de afbeelding kan op verschillende plaatsen verschijnen, maar niet groter.

Houd er rekening mee dat we nooit aanraden om gevoelige afbeeldingen van jonge kinderen te uploaden en dat er beperkingen gelden voor de inhoud van afbeeldingen in de Servicevoorwaarden.

Merk ook op dat WikiTree niet is ontworpen om grote hoeveelheden van nieuw gemaakte persoonlijke foto's te hosten. Je kunt overwegen om een ​​gespecialiseerde website voor het delen van foto's of een sociaal netwerk te gebruiken.

public.png Public

Als een profiel van iemand waar de foto wordt weergegeven als Public of Open is ingesteld dan is de afbeelding openbaar.

Hoewel de afbeelding door iedereen kan worden gezien en iedereen opmerkingen kan toevoegen, kunnen alleen degenen op de Trusted Lists van profielen die op de foto zijn geïdentificeerd, details bewerken.

Openbare foto's die geen privé personen bevatten, kunnen worden genomineerd en vermeld als WikiTree's familiegeschiedenisfoto van de week. Als de foto is genomineerd, kunt u vragen om deze te verwijderen.

Why is a photo public if anyone in it is public?

Zou het niet zo moeten zijn dat een foto privé is als iemand erop privé is?

Hoewel WikiTree is ontworpen om privé gegevens te delen tussen naaste familieleden, is ons grotere doel om een ​​wereldwijde stamboom te laten groeien die ons allemaal verbindt. Dit is waar het allemaal om draait.

Andere websites zijn gespecialiseerd in het delen van foto's. Er is geen reden waarom je die sites niet kunt gebruiken voor moderne familiefoto's en WikiTree voor familiegeschiedenis.Voor de juridische details van onze privacy policy, klik hier.This page was last modified 18:07, 30 March 2022. This page has been accessed 362 times.