Help:Nl:Hoe WikiTree te gebruiken

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree hulp | Over WikiTree

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: JvB
For a video introduction, see Leanne Cooper's
"Welcome to WikiTree Series: An Introduction to WikiTree" op YouTube.

We weten het. WikiTree is een beetje ingewikkeld!

Nadat je hier enige tijd hebt doorgebracht, zul je waarschijnlijk onze speciale community waarderen en het brede scala aan krachtige functies die allemaal gratis zijn. Maar ze zijn overweldigend als je nieuw bent.

Als je vastloopt, kom dan naar stel een vraag ons vriendelijke "G2G" forum. We zijn allemaal ooit nieuw geweest.

Contents

Over WikiTree

Het belangrijkste om te weten: WikiTree gaat helemaal over genealogische samenwerking.

We zijn toegewijd aan het samenstellen van een enkele stamboom die ons allemaal verbindt en vrij toegankelijk is voor ons allemaal, voor altijd.

Er is een door leden geproduceerde video-introductie op YouTube die de zaken mooi samenvat. Of zie Over WikiTree voor meer informatie over de missie en organisatie.

Aan de slag

We hebben drie leden niveau's: Gast, Familielid, en Wiki Genealogist.

Alle ledenniveaus zijn gratis. WikiTree wordt betaald met advertenties.

Heb je een account?

Als je hier voor het eerst komt, maak dan een gast account aan.

Deze accounts zijn voor iedereen met interesse in familiegeschiedenis. U bent tot niets verplicht en u kunt uw account op elk moment verwijderen.

Wil je communiceren met neven en nichten?

Als je geïnteresseerd bent in familiegeschiedenis of genealogie en je er met anderen over wilt communiceren hier op WikiTree, upgrade dan naar het Familielid niveau.

Dit doet u door communicatievoorkeuren toe te voegen aan uw profiel.

Wil je samenwerken aan WikiTree?

Hier is de grote vraag. Om deze te beantwoorden, moet u onze Ere Code lezen. Deze negen punten zijn de basisregels die ervoor zorgen dat onze samenwerking leuk en productief is.

Als u wilt helpen onze boom te laten groeien, teken dan de Erecode. Hiermee wordt uw lidmaatschap geüpgraded naar het volledige "Wiki Genealoog"-niveau. Een van devele voordelen: u zult geen advertenties zien.

Heb je een GEDCOM?

Als u andere stamboomwebsites of software heeft gebruikt, kunt u waarschijnlijk een GEDCOM-bestand exporteren en hier uploaden.

Dit is de snelste manier om te zien of een van uw voorouders al op WikiTree staat. U krijgt een GEDCompare-rapport met vermoedelijke overeenkomsten.

Leer WikiTree gebruiken

We hebben een reeks korte tutorials om nieuwe leden op weg te helpen. Klik hier voor de beginpagina.

Als je de voorkeur geeft aan een aanpak waarbij je jezelf begeleidt, begin dan gewoon en kijk op de help-pagina's als je in de problemen komt. Als je het antwoord niet gemakkelijk kunt vinden, vraag het dan in G2G. Het is het centrum van onze vriendelijke gemeenschap.This page was last modified 17:57, 30 March 2022. This page has been accessed 2,036 times.