Help:Nl:Instellingen

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL) | Account Help

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: JvB
Language: en | de | fr | nl

Je Settings pagina stelt je in staat bepaalde instellingen van WikiTree te beheren en aan te passen. Deze functie is toegankelijk via het "My WikiTree" pull-down menu.

Hier volgt uitleg voor enkele instellingen. De meeste instellingen worden uitgelegd op andere helppagina's, bijv. Help:Nl:Verbeterde Editor, Help:Profile Previews en Help:Genealogist Sections.

Middle Name Warning

In tegenstelling tot de meeste genealogische websites en tools, kent WikiTree ook het Middle Name veld. Als je twee of meer namen invoert in het veld First Name, bijv. "Helena Hendrika", krijg je een waarschuwing die vraagt ​​of er een Middle Name is.

In de meeste landen zijn middelste namen onbekend en hoeven veel leden de Middle Name Warning niet te zien. Als je deze instelling selecteert, wordt deze uitgeschakeld.

Location Style Note

WikiTree gebruikt gestandaardiseerde locatienaam-suggesties uit een database van Family Search. Wanneer je begint met het invoeren van een locatienaam, ziet je deze suggesties over het algemeen verschijnen.

Het is belangrijk om te weten dat je niet een van de voorgestelde locatienamen hoeft te selecteren. Op WikiTree streven we er naar om locatie-namen te gebruiken die mensen in hun eigen tijd en taal gebruikten. Zie voor meer informatie Locatie Velden.

Zodra je deze stijlnotitie hebt gezien, kun je deze uitschakelen. Als je het liever nog een keer wilt zien, kun je de instelling op je instellingenpagina wijzigen.This page was last modified 23:14, 15 October 2021. This page has been accessed 65 times.