Help:Nl:Kostenbesparingen

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL)

WikiTree is helemaal gratis en zal dat altijd blijven. Dit betekent dat we de kosten laag moeten houden. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe we dit doen.

== Klantenservice ==.

Wij bieden geen één-op-één "klantenservice" per telefoon of e-mail van een WikiTree Team.

In plaats daarvan worden vragen die nog niet in onze Help Index staan, gesteld en beantwoord in onze "G2G" genealogicus-genealoog (G2G ) Gemeenschapsforum.

GEDCOM Verwerking

We kunnen alleen GEDCOMs van 5000 mensen of minder verwerken.

Aantal generaties in de Stambomen en Nakomelingen lijsten

De meeste stamboomweergaven bevatten slechts vijf tot zeven generaties. Als je verder teruggaat in de tijd, verdubbelt de grootte van elke generatie. Dit betekent dat de vereiste verwerking verdubbelt.

Afstammingslijsten vergen zelfs nog meer van de processor. Als je in een stamboom terug gaat in de tijd, verdubbelt de grootte bij elke generatie. Als je voorruit gaat in de tijd, kunnen de getallen exponentieel zijn. Een persoon kan een dozijn kinderen hebben, van wie elk weer twaalf kinderen heeft enz. enz. Sommige afstammingslijsten moeten duizenden mensen laden.

We zouden willen dat we meer generaties zouden kunnen opnemen — het is technisch eenvoudig — maar het legt een zware last op onze servers.

Dit is niet hetzelfde als op een desktop-programma, waar het een kwestie van geduld is als een rapport enkele minuten duurt om te verwerken. Als hier iets minuten aan het duren is, kan elke andere WikiTree-gebruiker worden vertraagd.

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Margreet Beers


This page was last modified 01:12, 29 August 2020. This page has been accessed 550 times.