Help:Nl:MitoYDNA

Search WikiTree's help pages:

Categories: DNA Hulp

Taal: en | de | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Margreet Beers

MitoYDNA is een gratis website zonder winstbejag voor het vergelijken en analyseren van YDNA en mitochondriale DNA-tests . Het werd oorspronkelijk gemaakt om een gat in de genetische genealogiegemeenschap te vullen nadat Ysearch en Mitosearch in 2018 waren gesloten.

MitoYDNA op WikiTree

Testinformatie op WikiTree maakt verbinding met MitoYDNA.org voor eenvoudige vergelijking. Kit ID's op DNA-tests zijn gekoppeld aan testinformatiepagina's op MitoYDNA en je kunt twee of meer kit ID's selecteren om ze op MitoYDNA te vergelijken.

Als je jouw testinformatie upload naar MitoYDNA.org, voer je jouw kit ID's in op your WikiTree DNA test information page. Selecteer "bewerken" rechts van een bestaande test als je deze al hebt ingevoerd.

Om toegang te krijgen tot het kit ID-nummer op MitoYDNA, selecteert je "Kits" in de werkbalk bovenaan een van hun pagina's. De ID verschijnt in de eerste kolom van de tabel. Het zou één letter moeten zijn, gevolgd door vijf getallen, b.v. T12345.This page was last modified 15:24, 30 March 2022. This page has been accessed 255 times.