Help:Nl:Over WikiTree

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL)

Missie

Onze missie is om een accurate unieke stamboom te laten groeien die ons allemaal verbindt en gratis beschikbaar is voor ons allen.

Visie

WikiTree biedt een evenwichtige combinatie van privacy en samenwerking zodat levende personen zich op een wereldwijde boom aan gemeenschappelijke voorouders kunnen koppelen.

Privé werken we samen met naaste familie aan de recente familiegeschiedenis. Naar mate we verder terug gaan in de tijd worden de privacy beperkingen versoepeld. Samenwerking voor verre voorouders is tussen verre verwanten die serieus zijn over genealogisch onderzoek, zorgvuldig zijn aangaande bronnen, en bereid zijn hun onderzoek geldig of ongeldig te laten verklaren met DNA.

Omdat alle profielen aan hetzelfde systeem verbonden zijn schept onze samenwerking een unieke stamboom die ons allen verbindt, onze geschiedenis behoudt, en onze gedeelde genealogie voor de hele wereld toegankelijk maakt, gratis, voor altijd.

WikiTree-teamleden Brian, Chris, Sarah, Jamie, Eowyn en Aleš op RootsTech 2020.

Gemeenschap

WikiTree is een gemeenschap.

Onze gedeelde stamboom is benaderbaar voor de hele wereld. Iedereen wordt uitgenodigd om te genieten van de 'vruchten' van de boom. Degenen die actief helpen groeien, moeten echter instemmen met onze missie en onze, uit 9 onderdelen bestaande Ere Code

Klik hier voor enkele voorbeelden van de voordelen van lidmaatschap bij WikiTree. Om te benadrukken: er zijn geen "premium" lidmaatschappen. Niemand wordt ooit iets in rekening gebracht voor toegang tot WikiTree.

Organisatie

Image:WikiTree_Images-1.gif WikiTree is opgericht door Chris Whitten en wordt gehost door Interesting.com, Inc.

De site werd voor het eerst openbaar in 2008. Sindsdien is de site gestaag gegroeid en verbeterd. De gemeenschap maakt de boom beter. Chris en het WikiTree team verbeteren de infrastructuur en de gereedschappen. Dat doen we door samen met leden van de gemeenschap te ontdekken wat zij nodig hebben om onze gedeelde missie vooruit te helpen — en daar plezier aan te beleven.

We hebben een belofte gedaan om WikiTree gratis te houden. Dit is mogelijk omdat we een ultra low-cost operatie zijn. Bijna alles wordt gedaan door vrijwilligers. Door de kosten laag te houden, kunnen we de kosten dekken door middel van bescheiden advertenties op openbare pagina's.

Niets blijft voor altijd. Eens zal WikiTree.com niet meer bestaan, in ieder geval niet in de vorm waarin je het nu ziet. Maar we zijn vastbesloten te verhinderen dat de informatie die we samen laten groeien verloren gaat. Zie Onze gedeelde boom beschermend.

Zie ook:


Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Joop van Belzen


This page was last modified 15:40, 17 August 2020. This page has been accessed 2,156 times.