Help:Nl:Over WikiTree

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL)

Missie

Onze missie is om een accurate unieke stamboom te laten groeien die ons allemaal verbindt en gratis beschikbaar is voor ons allen.

Visie

WikiTree biedt een evenwichtige combinatie van privacy en samenwerking zodat levende personen zich op een wereldwijde boom aan gemeenschappelijke voorouders kunnen koppelen.

Privé werken we samen met naaste familie aan de recente familiegeschiedenis. Naar mate we verder terug gaan in de tijd worden de privacy beperkingen versoepeld. Samenwerking voor verre voorouders is tussen verre verwanten die serieus zijn over genealogisch onderzoek, zorgvuldig zijn aangaande bronnen, en bereid zijn hun onderzoek geldig of ongeldig te laten verklaren met DNA.

Omdat alle profielen aan hetzelfde systeem verbonden zijn schept onze samenwerking een unieke stamboom die ons allen verbindt, onze geschiedenis behoudt, en onze gedeelde genealogie voor de hele wereld toegankelijk maakt, gratis, voor altijd.

Het WikiTree Team bij het RootsTech evenement van 2016

Gemeenschap

WikiTree is een gemeenschap.

Onze gedeelde boom is open voor de hele wereld. Iedereen is welkom om te genieten van de vruchten ervan. Zij die actief helpen onze boom te doen groeien moeten echter onze missie en onze Wiki Genealogie Erecode van negen punten onderschrijven.

See Lidmaatschap voor enkele voordelen daarvan. Om te benadrukken: er zijn geen "premium" lidmaatschappen. Niemand wordt ooit iets in rekening gebracht voor toegang tot wat dan ook in WikiTree.

Organisatie

Image:WikiTree_Images-1.gif WikiTree werd opgestart door Chris Whitten en wordt gehost door Interesting.com, Inc.

De site werd voor het eerst openbaar in 2008. Sindsdien is de site gestaag gegroeid en verbeterd. De gemeenschap maakt de boom beter. Chris en het WikiTree team verbeteren de infrastructuur en de gereedschappen. Dat doen we door samen met leden van de gemeenschap te ontdekken wat zij nodig hebben om onze gedeelde missie vooruit te helpen — en daar plezier aan te beleven.

We hebben beloofd om WikiTree gratis te houden. Dit is mogelijk door lage operationele kosten. Bijna alles wordt gedaan door vrijwilligers. Door de kosten laag te houden kunnen ze gedekt worden door bescheiden advertenties op openbare pagina's.

Niets blijft voor altijd. Eens zal WikiTree.com niet meer bestaan, in ieder geval niet in de vorm waarin je het nu ziet. Maar we zijn vastbesloten te verhinderen dat de informatie die we samen laten groeien verloren gaat. Zie Onze gedeelde boom beschermend.

Zie ook:


Taal: en | nl | fr
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Joop van Belzen


This page was last modified 15:09, 9 August 2018. This page has been accessed 642 times.