Help:Nl:Over WikiTree

Search WikiTree's help pages:

Categories: Over WikiTree | WikiTree hulp

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Joop van Belzen

Missie

Onze missie is om een ​​nauwkeurige enkele stamboom samen te stellen die ons allemaal verbindt en vrij toegankelijk is voor ons allemaal, voor altijd.

Visie

WikiTree biedt een evenwichtige combinatie van privacy en samenwerking zodat levende personen zich op een wereldwijde boom aan gemeenschappelijke voorouders kunnen koppelen.

Privé werken we samen met naaste familie aan de recente familiegeschiedenis. Naar mate we verder terug gaan in de tijd worden de privacy beperkingen versoepeld. Samenwerking voor verre voorouders is tussen verre verwanten die serieus zijn over genealogisch onderzoek, zorgvuldig zijn aangaande bronnen, en bereid zijn hun onderzoek geldig of ongeldig te laten verklaren met DNA.

Omdat alle profielen op hetzelfde systeem zijn aangesloten, is onze samenwerking het creëren van een enkele stamboom die ons allemaal verbindt, onze geschiedenis bewaart en onze gedeelde genealogie toegankelijk maakt voor de wereld, gratis, voor altijd.

WikiTree-teamleden Brian, Chris, Sarah, Jamie, Eowyn en Aleš op RootsTech 2020.

Gemeenschap

WikiTree is een gemeenschap.

Onze gedeelde stamboom is benaderbaar voor de hele wereld. Iedereen wordt uitgenodigd om te genieten van de 'vruchten' van de boom. Degenen die actief helpen groeien, moeten echter instemmen met onze missie en onze, uit 9 onderdelen bestaande Ere Code

Ondanks de vele voordelen van een gemeenschapslidmaatschap, is het geheel gratis. Er zijn geen "premium' lidmaatschappen". Niemand zal ooit in rekening worden gebracht voor toegang tot iets op WikiTree.

Organisatie

WikiTree was founded by Chris Whitten and is hosted by a small business named Interesting.com, Inc.

De site werd voor het eerst openbaar in 2008. Sindsdien is de site gestaag gegroeid en verbeterd. De gemeenschap maakt de boom beter. Chris en het WikiTree team verbeteren de infrastructuur en de gereedschappen. Dat doen we door samen met leden van de gemeenschap te ontdekken wat zij nodig hebben om onze gedeelde missie vooruit te helpen — en daar plezier aan te beleven.

We hebben een belofte gedaan om WikiTree gratis te houden. Dit is mogelijk omdat we een ultra low-cost operatie zijn. Bijna alles wordt gedaan door vrijwilligers. Door de kosten laag te houden, kunnen we de kosten dekken door middel van bescheiden advertenties op openbare pagina's.

Niets blijft voor altijd. Eens zal WikiTree.com niet meer bestaan, in ieder geval niet in de vorm waarin je het nu ziet. Maar we zijn vastbesloten te verhinderen dat de informatie die we samen laten groeien verloren gaat. Zie Onze gedeelde boom beschermend.

Zie ook:This page was last modified 17:31, 30 March 2022. This page has been accessed 3,550 times.