Help:Nl:Pull-Down Menus

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree hulp | Navigatie Help

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: JvB

Als je bent ingelogd op WikiTree, zie je een reeks navigatielinks in de rechterbovenhoek van bijna elke pagina.

Als je met je muis/cursor over een menu-item beweegt, verschijnt er een vervolgmenu. (Als je een iPad, iPhone of Android gebruikt, moet je mogelijk op het menu-item klikken.)

Met deze links kunt je direct naar belangrijke pagina's en hulpmiddelen gaan. De belangrijkste link of links in een menu zijn vetgedrukt.

Contents

My WikiTree

In dit menu vind je links die voor jou als gebruiker van WikiTree zijn gepersonaliseerd, zoals je Navigation Home Page en je Watchlist.

Profile Menu

Deze zijn gelabeld met een WikiTree ID, b.v. Franklin-1.

Ze linken naar functies en tools voor de persoon op wiens pagina je bent of, als je je niet op een persoonsgerelateerde pagina bevindt, naar je eigen pagina. (Als je op je eigen pagina staat is er enige duplicatie met het My WikiTree-menu.)

Achternaam Menu

Deze zijn gelabeld met een achternaam, bijvoorbeeld SMITH, en verschijnen alleen op pagina's die met een achternaam te maken hebben, zoals de Smith index.

Ze verwijzen naar andere achternaam gerelateerde pagina's en hulpmiddelen, zoals de Smith Activity Feed, Unsourced Smith Profiles, Unconnected Smith Profiles, etc.

Add

Dit zijn links voor het toevoegen van inhoud aan WikiTree, bijvoorbeeld voor het toevoegen van een nieuw person profile.

Find

Dit zijn links voor het vinden van inhoud op WikiTree, met name de Zoek pagina.

Help

Dit zijn links om hulp te krijgen bij het gebruik van WikiTree, b.v. met onze Help-pagina's of ons G2G lid-naar-lid helpforum.This page was last modified 21:06, 10 March 2022. This page has been accessed 954 times.