Help:Nl:Relatie status

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree hulp | Hulp bij het bewerken van relaties | Stijlen en normen

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiƫle vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiƫle hulppagina's.
Vertaald: JvB

Parent-child relationships on WikiTree have what we call a "Relationship Status" or "certainty status" indicator.

Certainty Status voor vaders en moeders

The Relationship Status options for parents are:

Volg de bovenstaande links voor informatie over het kiezen van de juiste status. Selecteer het vervolgens onder een moeder of vader aan de rechterkant van iemands Profiel Editpagina.

Geselecteerde indicatoren verschijnen in bepaalde stamboomweergaven en zijn van invloed op de resultaten van de Relationship Finder (Relatie zoeker).

Zekerheidsstatus voor kinderen, broers en zussen en echtgenoten

The Relationship Status indicators only appear for paternal and maternal relationships.

Om de zekerheidsstatus voor een kind te bewerken, klikt je eenvoudigweg op de Profile Editpagina van het kind in plaats van de Editpagina (bewerkingspagina) van de ouder.

De zekerheidstatus voor broers en zussen kan worden afgeleid. Dat wil zeggen, de zekerheid dat twee mensen broers en zussen zijn, is gebaseerd op de zekerheid van hun relaties met dezelfde moeder en / of vader. Dit wordt niet afzonderlijk bijgehouden.

We hebben momenteel geen zekerheidsstatusindicatoren voor echtgenoten, maar deze kunnen in de toekomst aan WikiTree worden toegevoegd. Voor nu ligt onze focus op de relaties die stambomen bouwen, d.w.z. de belangrijkste vader- en moederrelaties.This page was last modified 18:15, 30 March 2022. This page has been accessed 823 times.