Help:Nl:Relatie status

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL) | Styles and Standards

Certainty Status voor vaders en moeders

Ouder-kindrelaties op WikiTree hebben wat wij noemen een "certainty (zeker) status" of "confidence (Vertrouwen) status" indicator. De opties:

Volg de bovenstaande links voor informatie over het kiezen van de juiste status. Selecteer het vervolgens onder een moeder of vader aan de rechterkant van iemands Profiel Editpagina.

Geselecteerde indicatoren verschijnen in bepaalde stamboomweergaven en zijn van invloed op de resultaten van de Relationship Finder (Relatie zoeker).

Zekerheidsstatus voor kinderen, broers en zussen en echtgenoten

Deze indicatoren verschijnen alleen voor relaties met de vader en moeder.

Om de zekerheidsstatus voor een kind te bewerken, klikt je eenvoudigweg op de Profile Editpagina van het kind in plaats van de Editpagina (bewerkingspagina) van de ouder.

De zekerheidstatus voor broers en zussen kan worden afgeleid. Dat wil zeggen, de zekerheid dat twee mensen broers en zussen zijn, is gebaseerd op de zekerheid van hun relaties met dezelfde moeder en / of vader. Dit wordt niet afzonderlijk bijgehouden.

We hebben momenteel geen zekerheidsstatusindicatoren voor echtgenoten, maar deze kunnen in de toekomst aan WikiTree worden toegevoegd. Voor nu ligt onze focus op de relaties die stambomen bouwen, d.w.z. de belangrijkste vader- en moederrelaties.

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiƫle vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiƫle hulppagina's.
Vertaald: JvB


This page was last modified 10:56, 22 November 2020. This page has been accessed 729 times.