Help:Nl:Soorten leden

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL)

Op deze pagina vind je een overzicht van de drie soorten leden die de WikiTree community kent. Ze zijn allemaal gratis' — er zijn geen premium lidmaatschappen bij WikiTree.

Wiki genealogen   wiki-genealogist.gif

Wiki Genealogisten zijn volwaardige leden die onze missie omarmen en meehelpen om onze gratis en steeds nauwkeuriger gemeenschappelijke stamboom te laten groeien.

Om een ​​Wiki Genealogist account te krijgen, moet je:

  1. registreren als Guest Member of worden toegevoegd als Family Member,
  2. Vrijwilliger zijn om bijdragen te leveren en worden bevestigd,
  3. Onze community's Honor Code Tekenen .

We nodigen iedereen met interesse in familiegeschiedenis uit om met ons mee te doen. We hebben van het worden van een Wiki-genealogist een proces in meerdere stappen gemaakt, zodat nieuwe leden zich niet hoeven te haasten om onze gedeelde boom te bewerken zonder echt te begrijpen waar het allemaal om draait. Dit kan voor iedereen slecht zijn.

Family Members   family-member.gif family-pending.gif

Familie en vrienden van Wiki Genealogists hoeven geen vrijwilliger te zijn en de Honor Code te tekenen.

Van Family Members wordt niet verwacht een serieuze genealogische bijdrage te leveren. Ze kunnen de vruchten van de boom plukken zonder echt te helpen groeien.

Family Members worden aangemoedigd om deel te nemen aan de profielen van naaste familieleden en de details van de moderne familiegeschiedenis in te vullen. Ze kunnen helpen bij het invullen van de lege plekken, bijdragen aan biografieën, persoonlijke herinneringen toevoegen, foto's uploaden, enz.

Non-wiki genealogen met Family Member-accounts kunnen GEDCOM's uploaden om te profiteren van GEDCOMpare als een zoekhulpmiddel, maar kunnen geen profielen maken of bewerken met GEDCOM's.

Family Members moeten op de Trusted List staan om een profiel te kunnen bewerken. (Wiki Genealogen kunnen ieder Open profiel bewerken)

Je kunt op twee manieren een Family Member account krijgen:

  1. Een Wiki-genealoog voegt je toe als familielid of vriend. Ze plaatsen je e-mailadres in je profiel en je accepteert de uitnodiging. (Totdat je de uitnodiging accepteert, wordt je beschouwd als een "in behandeling" Family Member. Daarom zijn er twee badges voor gezinsleden.)
  2. Je registreert je als Guest Member en vrijwilliger. Een Wiki Genealoog heeft je account bevestigd maar je hebt de Honor Code nog niet getekend.

Een Family Member kan op elk moment een Wiki-genealoog worden door de Honor Code te tekenen.

Guest Members   guest.gif

Iedereen kan zich registeren bij WikiTree als een gast.

Guest Members kunnen participeren in het Genealogist-to-Genealogist (G2G) Forum en hun eigen profiel bewerken. Ze kunnen geen andere profielen maken of bewerken, maar ze kunnen opmerkingen aan profielen toevoegen. Ze kunnen GEDCOM's uploaden om te profiteren van GEDCOMpare als een zoekhulpmiddel maar kan er geen profielen mee maken of bewerken.

Een Guest Member kan een Wiki Genealogist worden als hij of zij vrijwilliger wordt om te helpen met het groeien van onze gemeenschappelijke stamboom en een huidige Wiki-genealoog (meestal een Greeter) dit bevestigd heeft. Dit resulteert in een Family Member-account dat vervolgens wordt omgezet in een Wiki Genealogist-account na het ondertekenen van de Honor Code.

Gasten kunnen gewoon WikiTree verkennen. Er is geen verplichting. Ze kunnen ervoor kiezen om hun account op elk gewenst moment te verwijderen.

Taal: en | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: JvB


This page was last modified 10:55, 30 January 2020. This page has been accessed 133 times.