Help:Nl:Toevoegingen aan WikiTree

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL)

Bedankt voor het mee helpen om onze Gezamenlijke, wereldwijde familie stamboom te laten groeien.

Om toevoegingen te maken op WikiTree moet je een volledig lid zijn — een Wiki Genealogist of een familielid — geen Gastlid.

Nieuwe profielen maken

Een familielid toevoegen door op een link te klikken (bijv. "vader toevoegen", "moeder toevoegen", "kind toevoegen", enz.) uit jouw profiel of het profiel van een ander familielid.

Zie voor moeilijkere relaties de Help pagina's op Adopties en meerdere ouders en Meerdere huwelijken.

Als je je stamboom ergens anders hebt aangelegd, wil je misschien meerdere profielen tegelijkertijd maken door Het uploaden van een GEDCOM file.

Of je nu profielen één voor één of via een GEDCOM-upload aanmaakt, neem altijd bronnen op. Bronvermelding is essentieel voor positieve, productieve samenwerking.

Voeg hier een niet-verwant persoon toe.

Voeg hier een plaats, evenement of ding toe. Je kunt een profiel toevoegen voor alles dat belangrijk is voor jouw familiegeschiedenis.

Toevoegingen aan bestaande Profielen

Dit is een wiki, wat betekent dat elk profiel eenvoudig kan worden bewerkt en verbeterd. Je moet wel op de Vertrouwenslijst van het profiel staan als het profiel niet Openbaar is.

Als je een profiel wilt bewerken, klik je op het tabblad "Edit" of op een link "[edit]". Hiermee ga je naar een pagina waar je de basisfeiten, biografie en de familierelaties van een persoon kunt bewerken. Vergeet niet de bronnen op te nemen voor de informatie die je toevoegt.

Hier zijn geavanceerde bewerkingstips en help pagina's over koppelingen toevoegen en bronnen.

Op de profielpagina zelf zijn er secties om persoonlijke herinneringen en opmerkingen toe te voegen. Je kunt ook afbeeldingen en PDF-documenten uploaden.

Zie onze index van help pagina's voor meer informatie.

Taal: en | de | fr | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Margreet Beers


This page was last modified 16:59, 16 May 2020. This page has been accessed 619 times.