Help:Nl:Voorschot Richtlijn

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL)


Wanneer een lid onbereikbaar is voor een langere periode of we ontdekken dat hij of zij overleden is, moeten we de prive profielen die deze personen beheerden verwijderen, tenzij er andere familie leden op de Trusted Lists van die profielen staan. Zie ook: Overlijden van een Lid.

Om jezelf hier op voor te bereiden, is het raadzaam om te zorgen dat elk privé profiel dat je beheerd ook anderen beheerders heeft op de Trusted List.

Het is mogelijk als je dat wilt, om een bericht zoals het volgende onderaan je profiel te plaatsen: "Om WikiTree te helpen bij de administratie van mijn account mocht ik incapabel zijn, of wanneer ik kom te overlijden, geef ik hierbij mijn toestemming betreffende alle privé profielen die ik beheer, om deze over te dragen aan de volgende WikiTreeers, of ze nu wel of niet op de Trusted Lists staan van mijn privé profielen: ..."

Hier is een voorbeeld daarvan op het profiel van Lianne Lavoie in haar eigen woorden:

Digitaal Hiernamaals
Het lijkt misschien morbide, maar op het moment van mijn onverwachte overlijden wil ik er zeker van zijn dat niets van mijn harde werk op WikiTree verwijderd zal worden van WikiTree. Terwijl ik volledig voornemens ben om hier aanwezig te zijn om al mijn profielen te beheren voor de komende 80 jaar of zo, geef ik in het geval van mijn plotseling overlijden, hierbij permissie om al mijn privé profielen over te dragen aan de volgende weinig-actieve WikiTreers in mijn familie, of ze nu wel of niet op de Trusted Lists staan:
Jonathon Laudinsky
Janice Lavoie
Joyce Jackson
Stephanie Janz
Ik ben ook de enige manager van een groot aantal profielen van de koninklijke familie. De profielen van de koninklijke familieleden die in leven zijn, zijn privé met als enige reden dat WikiTree dat verplicht stelt; De profielen bevatten alleen informatie die makkelijk te vinden is op het internet. Zij kunnen doorgegeven worden aan elke WikiTreeer die geïnteresseerd is.

Taal: en | nl | fr
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Astrid Spaargaren


This page was last modified 16:30, 18 March 2018. This page has been accessed 261 times.