Help:Nl:WikiTree X voor Ancestry

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL) | WikiTree X

Hier zijn tips voor het gebruik van WikiTree X op Ancestry.com ...


  1. Een "Show Preview" optie op het samenvoeg scherm zou echt geweldig zijn! Beardsley-386 03:06, 19 november 2016 (EST)
  2. Het item ""Public Member Trees", database, Ancestry.com (http://person.ancestry.com/tree/########/person/###########/feiten: 18 november 2016 geraadpleegd), profiel voor John Doe. " mag eigenlijk niet als bron worden ingevoerd, er zijn meerdere G2G-opmerkingen en ook vermeldingen in de Help-secties die aangeven dat openbare stambomen niet beschouwd mogen worden als betrouwbare bronnen. Misschien is een veel betere plaats hiervoor onder de sectie Dankwoord of de kop "zie ook". dit is het standaarditem bij het toevoegen van gegevens uit de profielpagina van de Ancestry-structuur. Beardsley-386 03:06, 19 november 2016 (EST)
  3. De "samenvoeging" van de informatie lijkt standaard een "feitelijk:" item onder de biografie sectie te zijn, samen met een vermelding in het gedeelte Bronnen, maar dan boven de <references/>. Misschien is het beter om toe te voegen onder de <references/> indicator?
    ::Het is gemakkelijk om de plaatsing op het samen voegscherm te bewerken om de nieuwe items te plaatsen waar je ze wilt, maar dit zou de dingen een beetje versnellen. Beardsley-386 20:22, 18 November 2016 (EST)
  4. Werkt beter indien gebruikt vanaf het "Bekijk record" scherm op Ancestry, in plaats van het profielscherm. omdat het dan de bronverwijzingsinformatie invoert in plaats van "Public Member Trees". Beardsley-386 02:35, 19 November 2016 (EST)
Taal: en | de | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiële vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiële hulppagina's.
Vertaald: Margreet Beers


This page was last modified 12:12, 9 December 2020. This page has been accessed 448 times.