Help:Nl:YourDNAportal (NL)

Search WikiTree's help pages:

Categories: WikiTree Help (NL) | DNA Help | Autosomal DNA

Taal: en | de | nl
Vrijwaring: Dit is een niet-officiƫle vertaling. De Engelstalige versies zijn de officiƫle hulppagina's.
Vertaald: JvB

This is a new draft. -- Chris Whitten 16:52, 25 March 2020 (UTC)

WikiTree heeft een speciale relatie met yourDNAportal. Hier volgen enkele details.

Contents

Wat is yourDNAportal?

YourDNAportal is een in Engeland gevestigde website die gratis DNA-analyse en matching met familieleden biedt. Ze zijn geen testbedrijf. In plaats daarvan upload je je onbewerkte gegevens van autosomale DNA testresultaten van 23andMe, AncestryDNA, MyHeritageDNA, Family Tree DNA), etc.

yourDNAportal and WikiTree verbinden

Voer je yourDNAportal Profile ID in bij WikiTree

Eerst moet je je yourDNAportal profiel-ID vinden. Dit is niet hetzelfde als je account-ID. Je account-ID wordt door jezelf gekozen. Het is hetzelfde als een gebruikersnaam. Je profiel-ID is een automatisch toegewezen reeks cijfers en letters zoals XYZ12345ab6.

Om je yourDNAportal Profile ID te vinden open je het pull-down menu van yourDNAportal dat je Account ID bevat. Selecteer "Settings." en selecteer daarna "Shareable profile."

Daar staat zoiets als: "yourDNAportal Profile ID: XYZ12345ab6".

Kopieer dit ID (e.g. XYZ12345ab6) en ga naar de Special:DNATests op WikiTree. Om het op een bestaande test in te voeren, klikt je op "EDIT OR ADD MORE DETAILS" knop bij de test.

Voer je WikiTree ID in bij yourDNAportal

Om je WikiTree ID in te voeren in je yourDNAportal profiel, open je het pull-down menu bij yourDNAportal dat je Account ID bevat en selecteer vervolgens "Settings." Selecteer daarna "Shareable profile." Zoek naar de knop "EDIT PROFILE" onderaan de pagina en de sectie WikiTree ID.This page was last modified 06:48, 6 October 2021. This page has been accessed 138 times.