Anna Marie Madsen
Privacy Level: Public (Green)

Anna Marie Madsen (1904 - 1945)

Anna Marie Madsen
Born in Birkende sogn, Bjerge Herred, Odense Amt, Danmarkmap
Ancestors ancestors
Wife of — married 17 Apr 1930 in Thomas Kingos Kirke, Odense, , Fyns Amt, Denmarkmap
Descendants descendants
Died at age 41 in Kalundborg Sygehus, Kalundborg, Kalundborg, , Vestsjællands Amt, Denmarkmap
Profile last modified | Created 27 Jun 2017
This page has been accessed 608 times.

Contents

Links

Indgangsportal til min slægtsforskning
Link til FamilySearch (LRSC-Z1G)

Supplerende materiale

Annas familie

Anna Marie Madsens familie. Klik for at se i større udgave.


Livshistorie

Barndom og ungdom

Anna Marie Madsen blev født den 13. februar 1904 i Birkende på Fyn, som den første af en søskendeflok på 7. Forældrene var gårdmand i Søndersø Mads Madsen og hans hustru Maren Kirstine Marie Pedersen. Anna har formentlig været svagelig ved fødslen, for allerede dagen efter bliver hun hjemmedøbt.

Af kirkebogen fremgår:

Født 13. februar 1904 i Birkende by, Birkende sogn, Bjerge Herred, Anna Marie Madsen. Forældre Mads Madsen, Gårdejer af Søndersø sogn og Hustru Maren Kirstine Marie født Pedersen 24 år. Viet i Birkende sogn den 12. December 1903.

Døbt d. 14. Februar af Sognepræst i hjemmet. Fremstillet i Søndersø kirke den 15de Maj 1904.

Faddere:

 • Moderen og Boelsmand Marius Madsens hustru Kathrine Nielsine af Søndersø Mark
 • Ungkarl Niels Jørgen Madsen af Villestofte
 • Gårdejer Hans Peder Pedersen af Østrup samt faderen

Fra Birkense sogn, flytter Anna med sine forældre først til Korup, og herefter til Agedrup, hvor hendes far enten har ejet eller arbejdet på gården Kristiansminde, da Anna i 1918 har skrevet følgende på indersiden af omslaget på sin andagtsbog:

Estrid og Anna
Kristiansminde 1925Læs mere om Kristiansminde her.

Det er også i Agedrup at Anna bliver konfirmeret den 7. april 1918.


Anna (Yderst til venstre) og hendes søstre.
Fra venstre er det formentlig Estrid, Hilleborg
og Agnes
Søsteren Estrid og Anna (Til højre)
1920


Mads og Maren med deres børneflok omkring 1920.
Pigen der står som nummer 2 fra venstre, må være Anna


I 1922 kommer Anna i huset hos Agnes Egly i Odense, og i 1924 til 1925 er hun i huset hos Olga Andersen.

Begge steder får hun gode anbefalinger:

Anbefaling fra Agnes Egly

Frk. Anna Madsen, som har været i vort Hjem fra 1ste Maj 1922 til 1ste Maj 1923 er en i alle Maader flink og dygtig Pige, paalidelig og omhyggellig med sit Arbejde og af et høfligt og omgængeligt Væsen. Jeg kan give hende min bedste Anbefaling.

Odense i Maj 1923. Agnes Egly


Anbefaling fra Olga Andersen

Frk. Anna Madsen har været her som ung Pige med ?familiær? Stilling i 1 1/2 Aar. Hun er dygtigtil al indvendig Gerning og madlavning, hun er en dannet ung Pige, altid villig og flink og har et venligt og Tilgængeligt væsen, og jeg kan i enhver Retning, give hende min allerbedste Anbefaling.

Olga Andersen Birk -ulæseligt- i Juni 1925

I 1925 tager Anna til København, hvor hun kommer i huset hos fru L. Madsen på Gl. Kongevej. Også her får hun en god anbefaling:

Gl. Kongevej 1. Juli 1928 – København

Frk. Anna Madsen, som har været i mit Hus i 3 Aar, vil jeg hermed anbefale paa det allerbedste. I den Tid har hun vist sigsom en pligtopfyldende og tro ung Pige i alle Henseender. Kan passe et Hjem paa egen Haand og er virkelig dygtig til Madlavning.

Frk. Madsen forlader nu Pladsen her efter eget Ønske. Jeg anbefaler hende trygt til at udfylde sin Pligt i ethvert Hjem.

Fru L. Madsen

Den 7. juli 1927 møder Anna sin senere mand Niels Peder Jensen Frank, og de bliver forlovet 7. april 1928.

Anna og Peder i Dyrehaven 1928

Senere i 1928, er Anna tilbage i Odense hvor hun arbejder som husassistent forskellige steder, frem til 1930 hvor hun bliver gift med Peder. Ifølge hendes skattebilletter, har hun i denne periode bopæl dels på Læssøgade 81 og dels på Allegade 92. Enkelte af skattebilletterne er også sendt hjem til hendes far og mor, som bor i Villa Højbo i Villestofte nordvest for Odense.

Fra 1929 og fremefter, er de fleste af Annas lommebøger bevaret. I 1929 notere hun bland aandet følgende sin lommebog (Petchen er Annas kælenavn for sin forlovede Peder):

 • Fredag 18. januar. Min elskede Petchen. u-travl dag. Kom ikke hjem p.gr. af Forkølelse og Regn og Blæst. Meget ulykkelig. Græder meget.
 • Tirsdag 12. februar. Søster Estrid faaet Tvillinger.
 • Fredag 22. februar. Agnes paa Hospitalet. Brev fra Petchen – ikke fri. Kaffeselskab 10 Personer
 • Lørdag d. 16. februar. Travl Dag. I Aften været til Byen og gøre Indkøb. I Kino ”Kosakkerne” med John Gilbert. Udmærket.
 • Mandag 25. februar. Agnes oprevet
 • Torsdag 7. marts. Estrids Piger hjemmedøbt. Inge og Else.
 • Søndag 10. marts. Estrids Else død. Ikke fri i Dag. Fruen ligger. Med Henning og Torben til Eftermiddagsforst. ”Sne” Odense
 • Søndag 31. marts – Paaskedag. Petchen foræret mig Cigaretter og Chokolade. Fridag. Petchen ankommen. Daarligt Humør begge to.
 • Søndag 7. april. 1 Aars forlovelsesdag. 3 Aar siden jeg blev garconne. 11 aar siden jeg blev Konfirmeret. Alene hjemme med lille Putte.
 • Fredag 23. august. Syltet. Petchen faaet Vikariat. Hjemme i Højbo. Øsregnvejr.
 • Lørdag 21. september. Onduleret, koldt byget Vejr, i Kino ”Hvide Skygger”. Tale og Tonefilm, interessant.
 • Mandag 30. september. Forfærdeligt Humør.
 • Mandag 9. december. Plomberet Tand. Købt Julegave til min Elskede.
 • Tirsdag 31. december. Alene hjemme. Petchen og Agnes inviteret ud til mig at spise til Aften, vi havde en dejlig Aften, men lille Putte en Del Urolig. Kl. 24 et Glas paa mit Velgaaende i det nye Aar. Kl. 1 Fruen hjem. Farvel du gamle Aar. Slut – Slut

Den 1. januar 1930 tiltræder Peder embedet som enelærer og kirkesanger i Værslev ved Kalundborg, og flytter samtidig ind i skolen.

Peder og Anna skal giftes i april måned, og den 5. januar, er hun ude med sin mor og far for at købe udstyr.

Annas kvittering for udstyret

Kort før brylluppet, tager Anna til Værslev for at forberede sin indflytning i skolen:

 • Lørdag 5. april. Ankommet til Værslev Morgen Kl. 8. Travlt med Møbeludpakning og sætte paa Plads. Pragtfuldt Hjem.
 • Søndag 6. april. Dejlig Dag. Kaffen paa Sengen af Petchen. Ordnet Køkkenudstyr. Aftenen gaaet Tur. Kedelig Regnvejr.
 • Mandag 7. april. Afrejse fra Værslev. 2 Aars forlovelsesdag. Huset sat smukt i stand inden Afrejsen. Chokoladegilde i anledningen af 2 Aarsdagen.

Tilbage hos forældrene i Odense, er Anna med til forbredelserne til festen som skal holdes hos hendes far og mor i Højbo, og der bliver også tid til en tur på badstue dagen før brylluppet.

På selve bryllupsdagen, er det flot vejr, men Anna er frygteligt forkølet.

Brudeparret foran Højbo
Til venstre i fotoet står Peders forældre

Dagen efter er Anna og Peder i kirke hvor de går til alters, og den 19. april, bliver der byttet gaver i Odense. Efter gavebytningen holder de om aftenen en feste med ball, for 35 deltagere.

Mandag den 21. april går turen mod Værslev, selv om Anna har 39 i feber. I Værslev er der stor modtagelse med et flot dække bord til 16.

Anna og Peder i hvedebrødsdagene april 1930


Livet i Værslev 1930-45

Perioden 1930-45 er beskrevet år for år på siden Dagligliv i Værslev skole 1930 - 1930.

Sygdom og død

På baggrund af Annas lommebogsnotater og breve,, samt notater som Peder har foretaget, er det muligt at følge Annas sygdomsforløb.

Det starter den 14. juli 1943, hvor Anna opdager en knude i sit bryst. Allered dagen efter er Anna hos lægen, og hun bliver indlagt på Kalundborg sygehus den 20 juli, og opereret dagen efter. Hun bliver udskrevet den 9. august.

Den 15. august tager Anna, Peder og Inge Lise til Fyn, hvor Anna skal til behandling på Radiumstationen.

Anna uden for søsteren Hilleborgs hjem, i forbindelse med besøg på Radiumsstationen.
Manden må være Hilleborgs mand Johan,
og fotoet taget ud for hjemmet på Rugvangen 9.


Radiumstationen i Odense 1952.

De næste oplysninger der er om Annas sygdom, er fra den 6. marts 1944, hvor hun igen er til behandling på Radiumstationen indtil den 14. marts, hvor hun rejser tilbage til Værslev.

I sommeren 1944 klage Anna over tiltagende smerter i benene, og i september måned er hun så forpint at hun går til læge. Det er dog ikke til at sige, om det har noget at gøre med kræftsygdommen. Den 27. oktober bliver hun indlagt på Kalundborg sygehus, hvor hun får kortbølgebehandling, mudderbad og massage. Hun bliver først udskrevet den 11. december.

Den 30. januar 1945 er Anna med til kaffe hos lærer Nederland i Tømmerup. Turen foretages til fods, og tager 1 1/2 time hver vej. Anna er herefter meget træt, og bliver ikke mere rigtig rask igen, og har det meget slemt til Inge Lises 7 års fødselsdag den 18. februar.

Den 3. marts går Anna i seng med feber. Til trods for dette, er hun dagen efter oppe at gøre lørdagsrent, og bage boller, men må igen gå i seng med 39 i feber. Hun har nu feber hele tiden, og kommer på Kalundborg sygehus med ambulance den 28. marts, og kommer ikke mere hjem. Hun kommer derfor også til at opleve besættelsens afslutning fra sygesengen, og noterer:

Lørdag 5. maj. Tyskerne kapituleret Kl. 8 Morgen. Danmark frit. Stor glæde. Peder herude. Jeg har Smerter i Hovedet 37,7 - 38,8, ikke saa godt tilpas. Søster til Fødselsdag hos Nørgaards.

Anna har i den følgende tid mange forskellige symptomer. Smerter i benene som hun får morfin for, feber, opkast, hedeture, hovedpine. Den 5. juni begynder hun på en Chemosept kurkemosept kur.

Nedenfor er nogle af de breve som Anna har skrevet på sygehuset. Afskrifter og kopi af resten af brevene fra syghuset kan ses HER.


Onsdag den 16. maj

Side 1
Side 2


Onsdag Morgen

Kære Alle sammen. Nu har jeg faaet 5 Piller i Nat, saa nu har jeg det helt godt til Morgen. Bare det dog maatte vare ved. Jeg var saa syg i Aftes og Overlægen vilde saa have mig ned at Røntgenfotograferes, jeg havde 39,2 som sædvanlig; men havde optræk til Hovedpine. Tænk, saa kører de mig ned paa Røntgen og det var en ny Elev saa hun satte mig derind, knaldede Døren i og Gik -ulæseligt- varmt, nogle og Tredive Graders Varme ligesom paa Operationsstuen (Og saa hermetisk tillukket) og jeg begyndte saadan at svede og blev helt svimmel saa det var ligesom ?baaren? helt sejlede med mig og jeg stod der ene over 1/2 Time og saa ?tillukket? var det ligesom jeg skulde kvæles og jeg kunde slet ikke faa Luft og mit Hjerte var saa daarligt, saa jeg min sidste Time var kommet, tænk saa var overlægen gaaet hjem og havde glemt det og da de saa syntes det varede saa længe inden jeg kom op, sendte de saa en ned for at hente mig. Jeg havde heller ikke kunnet holde det ud ret meget længere før jeg var blevet kvalt, de plejer jo aldrig at lukke Døren før Overlægen kommer og vi lige skal fotograferes; men det vidste den nye Elev jo ikke, hun havde aldrig kørt nogen derned før.

Frk. Frederiksen sagde i Aftes, at den Blodprøve de tog i Gaar skulde sendes til København og undersøges, for at faa at vide hvad Medicin de skulde give mig, fordi jeg kunne jo ikke saadan blive ved med at ligge med saa meget Feber. Du kommer nok til at skrive til Agnes, -ulæseligt- jeg har skrevet til Dig, kan jeg ikke orke mere i Dag. Mange kærlige hilsner til alle i kære fra jeres -ulæseligt- Mor.

P.S. Jeg har ikke spor at drikke. Jeg har heller ingen Konvolutter og Frimærker og saa en ?Kam?. I Dag da Overlægen kom, sagde, ja her har vi jo saa vort Smertensbarn, og saa spurgte han om jeg saa var nede og jeg sagde jeg stod og ventede saa længe, i en forfærdelig Varme men Overlægen glemte mig; men nu skal jeg saa ned i Eftermiddag.

Ukendt dato

Kære Alle sammen! Lille Far jeg synes slet ikke du var særlig sød ved mig i gaar, jeg kunde slet ikke faa mit gode Humør igen Resten af Dagen. Jeg svedte saa frygteligt og var saa utilpas om Aftenen og saa fik B Vitamin indsprøjtning og af den fik jeg saadan en Kvalme ligesom oppe ved Friis; men jeg kastede saa ikke rigtig op før i Nat jeg vaagnede og skulde skiftes, jeg var ligesom trukket op af en Spand Vand, saa blev jeg saa utilpas og kastede en Masse op, ja, ikke Mad men saa faldt jeg da i Søvn igen og var ligesaa vaad til Morgen, saa i Dag lindet paa Smerterne i hele Kroppen ovenpaa den -ulæseligt-dekur; men den var ogsaa streng; bare det saa maa vare.

Peder, jeg er kommet i Tanke om at Du kan samle Asparges sammen nogle Dage, rulle dem ind i Rabarberblade og lægge dem paa Kældergulvet og saa sende en ?Postian? med op til Agnes, det vilde hun blive lykkelig over at faa, og bare Du pakker dem godt ind i Rabarberblade bliver de ikke tørre. Haaber ellers i har det godt og ikke slider jer selv helt op, for det betaler sig nu ikke, det kan vi se med Tante Maren og jeg. Nej, man skal være lidt god ved sig selv. Haaber saa i har det godt.

Mange kærlige hilsener fra Mor

Ukendt dato

Kære Alle sammen. Jeg var saa syg i Aftes 39,2 og Overlægen rev sig fortvivlet i Haaret (som han intet har af) og sagde, vil De aldrig være rask, jeg sagde at det var det eneste Ønske jeg har. Saa hørte jeg sige til Frk. Graabye ude paa Gangen, hvor er det fortvivlet at det ikke bliver bedre, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med hende. -ulæseligt-

Middag har jeg det helt godt -ulæseligt- Nat; men jeg er saa stiv ??ogsaa hele morgenen?? og min højre Arm ?saa jeg? næsten ikke kan skrive; men jeg -ulæseligt- høj feber i Aften igen. Jeg skulde jo ogsaa flytte et andet sted hen til en medicinsk overlæge, dette kan jo ikke gaa i det lange løb, naar de ikke ved hvad de skal gøre.

Jeg skulde ellers skrive til Hille og Estrid; men jeg kan næsten ikke med den Arm. Kommer du ikke ned til mig i Morgen, fordi jeg ikke har det saa godt. Købe mig en Kam ikke -ulæseligt- eller jævn. Tage Købekortene med i Morgen ogsaa Rabatkortene og købe Skjorter til os og Strømper. Du har jo mine 200 Kr. og købe for. Ringe eller skrive til Estrid og sige at hun ikke kan røre sig og skrive. Du skal sige at Estrid skal ringe og sige det til dem paa Fyn.

Gennem Annas lommebogs notater, kan man følge sygdomsforløbet indtil en uge før hun dør.

Fredag 3. august. 38,1 -39,8. Kastet en del op, meget syg. Far, Søster, Fru Nielsen og ?Edlerine?. faaet Blomster. Faaet Morfin efter Besøgstid.

Lørdag 4. august. Faaet Morfin og sovet meget uroligt om Natten. Far og Søster herude. Faaet Melon. Faaet kedeligt Selskab herind.


De sidste sider af Annas lommebogsnotater. Det er Peder der har skrevet i lommebogen fra den 13. august og frem:


Søndag 5. august. Ikke set Temperatur. 38,1. Faaet Morfin til Morgen, haft det nogenlunde. Tabletter for Hovedet i Eftermiddag. Søster og far herude. Fru Børgesen med Blomster.

Mandag 6. august. Sat paa Altanen. Stærk Sol, ondt i Hovedet. Signe, dagny og Børn kom med Frugt. Peder og Lærer Olsen med Blomster som jeg forærede Frk. Graabye.

Tirsdag 7. august. 37,3 - 37,8. Fik Anfald til Middag og fik Morfin. Far og Søster herude og Præsten kom efter Besøgstid og holdt lille Andagt. Ikke paa Altanen i Dag.

Onsdag 8. august. 37,0 - 37,9. Havde det nogenlunde, men lidt strengt ved at faa Luft. Far og Søster herude. Fru Nielsen Aarby med Roser. Fru Larsen med Æbler og Pærer om Aftenen.

Torsdag 9. august. 37,0 - 37,4. Far Herude. Har haft det strengt i Nat, ikke sovet mere end 2 Timer. Faaet Tabletter til Morgen. Morfin i Aften. I Dag rejser Drengene hjem fra Fyn.

Fredag 10. august. Bent og Preben ude at se til mig. Havde det ikke saa godt. Far var her ulæseligt.

Lørdag 11. august. Søster faaet Feber igen. Far og Bent herude. Preben ulæseligt. 37,5 - 38,7. ?Skidt? i Hjertet og kan næsten ikke ulæseligt faa Luft.

Søndag 12. august. 37,5 - 38,7. Ondt Bryste faaet Draaber. Far herude. Fru Nederland. Bent rejst paa Ferie i Dag. Sovet daarligt.

Mandag 13., august. 37,5 -38,8.

Her slutter Annas notater. Peder fører herefter lommebogen videre indtil den 25. august.

Mandag 13. august. (Jeg fører den færdig til hendes Begravelse). Anna begyndt at blive daarligere. Jeg talt med Overlægen om ??Søndagen hun spurgt hvem jeg talte med ulæseligt han sagde??.

Tirsdag 14. august. Anna daarlig.

Onsdag 15. august. Annas Tilstand daarlig.

Torsdag 16. august. Annas Tilstand daarlig. Anna lidt Bevidtsløs.

Fredag 17. august. Estrid og Morfar kommet (Ligner Annas skrift). Anna talt i Vildelse, bevidstløs, ??dog kender?? Estrid og Aage om Aftenen Kl. 10 1/2 ulæseligt.

Lørdag 18. august. ulæseligt Anna om Natten. Spurgte ulæseligt jeg havde sendt Bud efter Familie. Anna klar. Taler om Johansens Husbestyrerinde. I ulæseligt Tilfælde Fru Vebers Søster. Sagde: Om vi skulde ulæseligt sammen. God nat. Klar Lørdag. ulæseligt Agnes, kalder hende Mor.

Søndag 19. august. Aftentemperatur 40. ?Startet? tilbage. Sender Bud efter mig over Middag. ulæseligt kørt mig herud i Bil. Præsten taget os til ?Alters?. Siddet (jeg) ved Anna om natten. ulæseligt til med Vand, kortaandet.

Mandag 20. august. Anna blev vasket ved 5 Tiden og taget Temperatur 39,6. Ligger paa Ryggen med begge Arme under Dynen. Agnes og Ellen ude Kl. 5. Anna trækker Vejret langsomt.

Tirsdag 21. august. Død 20. August Kl. 5,45 Morgen. Tung Sorg for os alle, men godt hun fik Fred efter de mange Lidelser. ulæseligt paa halv Stang. Fynboerne kommer, ligger i Præstegaarden.

Torsdag 23. august. Anna begraves Kl. 14. Mine ?Forældre? og Søskende kommet. ulæseligt. Kaffe i F. Huset. Slægte og Venner til Middag.

Fredag 24. august. Jeg har ikke kunnet tyde notaterne for denne dag, men der står blandt andet noget om Skolekommissionen og forældreforeningens bestyrelse

Lørdag 25. august. Fynboerne rejst Fredag Morgen. Jeg med Agnes til Færgen. Trist herhjemme. Ordnet Annas Tøj.


Annas begravelse på Værslev kirkegård
Annas begravelse på Værslev kirkegård


Annas gravsted på Værslev kirkegård


Kort fra gamle elever i Værslev skole i forbindelse med Annas død

Tidslinje

 • 14. feb 1904: Hjemmedøbt. Bjerge Herred, Odense Amt, Danmark. [5][6]
 • 1906: Bopæl Søndersø Mark, Søndersø, Skovby, Odense, Denmark. [9]
 • 1916: Bopæl Agedrup, Bjerge, Odense, Denmark. Tilflyttet fra Korup. [10]
 • 7. apr 1918: Konfirmeret i Agedrup, Bjerge, Odense, Denmark. [11]
 • 1. maj 1922 til 1. maj 1923: Ung pige i huset hos Agnes Egly i Odense. [13]
 • 1924 til 1925: Ung pige i huset hos Olga Andersen. [14]
 • 30. mar 1931: Får sønnen Preben
 • Feb 1932 til dec 1933 Organist i Værslev kirke. [20]
 • 9. sep 1933: Får sønnen Bent


Kilder

 1. #S383
 2. #S393
 3. #S576
 4. #S238
 5. Kilder:#S393
 6. #S238
 7. Kilder:#S383
 8. #S393
 9. #S244
 10. #S514
 11. #S329
 12. #S278
 13. #S264
 14. #S266
 15. #S265
 16. #S559
 17. #901
 18. #901
 19. #S295
 20. #900
 21. #S406
 22. #S257
 23. #S406
 24. #S578
 25. #S257
 • S238 Kirkebog - Birkende 1892-1905 - Odense amt
 • S244 Folketælling 1906 - Søndersø sogn, Skovby herred, Odense amt
 • S257 Peder og Anna, Brunt album. Arkiv Nummer: P0011
 • S264 Anbefaling fra Agnes Egly. Arkiv Nummer: P0012-0006
 • S265 Anbefaling fra fru L. Madsen. Arkiv Nummer: P0012-0006
 • S266 Anbefaling fra Olga Andersen. Arkiv Nummer: P0012-0006
 • S278 Inderside af Annas Nye Testamente. Arkiv Nummer: P0012-0019
 • R1 Henrik Frank - Personligt arkiv
 • S329 Kirkebog - Agedrup 1892-1920 Odense amt
 • S383 Dåbsattest udstedt i 1910 i Søndersø. Arkiv Nummer: P0012-0001
 • S393 Dåbsattest udstedt 1930 i Søndersø. Arkiv Nummer: P0012-0002
 • S406 Dødsattest. Arkiv Nummer: P0012-0003.
 • S514 Folketælling 1921 Agedrup sogn, Bjerge herred, Odense amt
 • S559 Bøn nedskrevet af Anna Madsen medens hun var i huset hos hos fru L. Madsen på Gl. Kongevej i København. Arkiv Nummer: P0012-0021
 • S576 Anna Marie Madsen - Dagbøger 1-4. Arkiv Nummer: P0012-0004
 • S578 Gravsten på Værslev kirkegård
 • S900 Anna Marie Madsen - Lommebogsnotater
 • S901 Skatte billetter fra Odense kommune


More Genealogy ToolsSponsored Search
Is Anna Marie your relative? Please don't go away!
 star icon Login to collaborate or comment, or
 star icon contact private message the profile manager, or
 star icon ask our community of genealogists a question.
Sponsored Search by Ancestry.com

DNA
No known carriers of Anna Marie's DNA have taken a DNA test.

Have you taken a DNA test? If so, login to add it. If not, see our friends at Ancestry DNA.

Sponsored by Ancestry ®

Family History Search.

Simplified.

Enter a grandparent's name. Just one grandparent can lead you to many discoveries.

Comments

Leave a message for others who see this profile.
There are no comments yet.
Login to post a comment.

M  >  Madsen  >  Anna Marie Madsen