WikiTree-14.png

Netherlands Project Mini Challenge

Privacy Level: Public (Green)
Date: [unknown] [unknown]
Location: [unknown]
Surnames/tags: Netherlands_Project Netherlands Challenge
This page has been accessed 145 times.

Contents

Welkom op de Mini Challenges pagina van het Netherlands Project

Missie


Het Nederlands Project probeert regelmatig kleine challenges te organiseren. Niet voor prijzen maar voor de eer, gewoon omdat het leuk is om met elkaar aan iets te werken en te verbeteren. En soms ook omdat iemand een goed idee heeft voor een challenge.

Zo hebben we in het verleden bijv. bekende Nederlanders toegevoegd aan WikiTree en van familie voorzien, of al bestaande profielen aan WikiTree verbonden en hele families opgeknapt en aan de boom verbonden. Zie ook het challenge archief.

Voeg NETHERLANDS_CHALLENGES toe aan je G2G feed om op de hoogte te blijven van de Netherlands Project Mini Challenges, discussies en nieuwtjes

Mini Challenge

De eerst volgende Mini Challenge zal van ... tot ... plaatsvinden. Hier is een tijdzone calculator voor als je hulp nodig hebt om de juiste tijd te bepalen in jouw deel van de wereld, je hoeft alleen nog maar je eigen locatie toe te voegen. Tijdens deze Mini Challenge gaan we proberen om zoveel mogelijk Nederlandse profielen waarvan de LNAB ingesteld staat als “Unknown” of “Onbekend” van de juiste LNAB te voorzien op basis van (toegevoegde) betrouwbare bronnen. En ze te connecten aan WikiTree. Dat lijkt simpel, maar het kan een leuke uitdaging zijn!

Communicatie en Aanmelden

Tijdens deze Mini Challenge zullen we gebruik maken van G2G, hier kun je je ook gelijk aanmelden door even een berichtje achter te laten. Om live samen te kunnen werken, vragen te stellen of een geweldige ontdekking te delen gebruiken we Discord. Alle deelnemers mogen de "Deelnemers sticker" toevoegen aan hun profiel. Plak hiervoor het volgende in je biografie {{Netherlands_Challenges}}

Regels

Regels voor het meedoen aan deze challenge:

 • Om deel te kunnen nemen moet je een WikiTree member zijn en de Honor Code hebben onderschreven. De laatste dag waarop je je kunt registreren is ...
 • Zorg dat je je aanmeldt via onze Netherlands Mini Challenge chat
 • Zorg dat je de profielen voorziet van citaties en correcte bronnen en verbeter ze eventueel
 • Werk samen
 • Heb je voor 1 van de profielen de LNAB kunnen wijzigen en/of kunnen connecten aan WikiTree? GEWELDIG! Noteer dat in deze lijst.

Waar aan te werken

Er zijn momenteel 100 Nederlandse profielen met “Unknown” of “Onbekend” als achternaam. Je kunt ze in deze deze lijst vinden.

Puntentelling

 • Voor elk profiel waarvan je de LNAB hebt kunnen wijzigen, krijg je 1 punt
 • Voor elk profiel waarvan je de LNAB hebt kunnen wijzigen en hebt kunnen verbinden met WikiTree, krijg je 5 punten
Collaboration
 • Login to request to the join the Trusted List so that you can edit and add images.
 • Private Messages: Contact the Profile Managers privately: Margreet Beers and Astrid Spaargaren. (Best when privacy is an issue.)
 • Public Comments: Login to post. (Best for messages specifically directed to those editing this profile. Limit 20 per day.)
 • Public Q&A: These will appear above and in the Genealogist-to-Genealogist (G2G) Forum. (Best for anything directed to the wider genealogy community.)
Comments

Leave a message for others who see this profile.
There are no comments yet.
Login to post a comment.